PA OVO JE HIT! Neobičan detalj na stolu ministarke Đedović Handanović mnoge PRIJATNO NASMEJAO! Evo o čemu se radi (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.04.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svom Instagram nalogu podelila je sa svojim pratiocima da je u Ministarstvu rudarstva i energetike uživala u posebnoj piti koju je dobila od koleginog roditelja iz Novog Pazara.

PA OVO JE HIT! Neobičan detalj na stolu ministarke Đedović Handanović mnoge PRIJATNO NASMEJAO! Evo o čemu se radi (VIDEO)

Foto: https://www.instagram.com/dubravka.djedovic/

Ministarka rudarstva i energetike, Dubravka Đedović Handanović, pre dva dana je otkrila da je imala neobično iskustvo tokom doručka.

Na svom Instagram nalogu podelila je sa svojim pratiocima da je u Ministarstvu rudarstva i energetike uživala u posebnoj piti koju je dobila od koleginog roditelja iz Novog Pazara.

- Danas poseban doručak u Ministarstvu rudarstva i energetike! Mama našeg kolege iz Novog Pazara nam je poslala svoju specijalnu pitu. Hvala od srca - poručila je pre nekoliko dana ministarka na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram i dodala:

- Mame su zakon, podsetite danas svoju koliko je volite.

 

 

Ministarka je istakla zahvalnost i podršku koju je dobila od koleginog roditelja, istovremeno naglašavajući važnost majčine ljubavi i podrške.

Ovaj gest nije prošao neprimećeno, a ministarka je time još jednom pokazala svoju povezanost sa svojim kolegama i svojim narodom.

Uzajamna podrška na društvenim mrežama

Aktivnost Dubravke Đedović Handanović na društvenim mrežama izazvala je pažnju javnosti. Njen pristup komunikaciji sa građanima putem društvenih mreža dodatno je istakao njenu otvorenost i spremnost da deli svoje svakodnevne trenutke sa javnošću

. Ovakav pristup omogućava ministarki da ostvari direktnu komunikaciju sa građanima i da pokaže svoju ljudsku stranu, što dodatno jača poverenje i podršku koju uživa u javnosti.

Budućnost na čelu Ministarstva rudarstva i energetike

Prema saznanjima, Dubravka Đedović Handanović će najverovatnije zadržati svoju poziciju na čelu Ministarstva rudarstva i energetike i u novoj vladi. Njen dosadašnji rad i angažovanje u ovoj oblasti su prepoznati, a očekuje se da će nastaviti da doprinosi razvoju i unapređenju sektora rudarstva i energetike u Srbiji. Ova vest je dočekana sa pozitivnim reakcijama, a očekuje se da će ministarka nastaviti sa svojim inicijativama i projektima koji će doprineti daljem napretku ove važne oblasti.

Ministarka Dubravka Đedović Handanović je svojim angažovanjem i transparentnošću privukla pažnju javnosti, a njen nedavni doručak postao je simbol uzajamne podrške i povezanosti sa svojim kolegama i građanima. Njen rad i zalaganje u oblasti rudarstva i energetike su prepoznati, te se očekuje da će i u budućnosti ostati ključna figura u vođenju ove važne oblasti u Srbiji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading