ANA NIKOLIĆ SE POBILA SA JOVANOM JEREMIĆ OKO MIKROFONA: Snimak drame u noćnom klubu ŠOKIRAO javnost! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i voditeljka Pinka napravile haos u gradu!

ANA NIKOLIĆ SE POBILA SA JOVANOM JEREMIĆ OKO MIKROFONA: Snimak drame u noćnom klubu ŠOKIRAO javnost! (VIDEO)

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Pevačica Ana Nikolić, koja je nedavno bila u centru medijske pažnje zbog objavljivanja privatnih prepiski sa bivšim suprugom, Stefanom Đurićem Rastom, odlučila je da se opusti i provede u noćnom izlasku. U društvu voditeljke Jovane Jeremić, Ana je posetila jedan prestonički klub, a njihov provod zabeležen je i na Instagram storiju pevačice.

Na snimku koji je osvanuo na pomenutoj društvenoj mreži, fanovi su imali prilike da vide kako Jovana "preotima" mikrofon od Nikolićeve i peva njen veliki hit "Romale, romali", na šta je pevačica duhovito prokomentarisala situaciju.

- Gde sam pogrešila? Evo, Jovana peva! Ja sam ovde influenserka i voditeljka, a vi pevate! Dobro... - uzviknula je Ana, dok je Jeremićeva zapevala njen hit uz plesne pokrete, a pratioci na društvenim mrežama su ostali šokirani.

Podsećanja radi, Jovana Jeremić, koja je podržala Anu Nikolić u trenucima kada je javnost saznala za njene privatne prepiske sa bivšim suprugom, istakla je da je Ana pre svega dobar čovek i da zaslužuje podršku.

- Anu na bezobrazan način provlače kroz medije. Ana je pre svega dobar čovek. I ja zato uvek stanem na stranu onih koji su dobri i apsolutno je podržavam. Svi su mnogo veliki, a kada žena ode, verujte mi, te alimentacije su mizerne i ponašanje očeva... - rekla je Jeremićeva jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Normalac

22.03.2024 12:20

Kakve odvratne i izoperisane nakaze sa carapinim pocetkom za usta paih jos i puce. smesno i zalosno u isto vreme