LEPA VODITELJKA SE VRATILA NA PINK: Povukla se iz javnosti, a sada je ponovo gledamo u jutarnjem (FOTO)

Autor:

Zabava

17.03.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapalila gledaoce u uskoj, crvenoj haljini!

LEPA VODITELJKA SE VRATILA NA PINK: Povukla se iz javnosti, a sada je ponovo gledamo u jutarnjem (FOTO)

Foto: instagram.com/marija.egelja

Nakon skoro dve godine pauze, popularna voditeljka televizije Pink, Marija Egelja, vratila se na male ekrane. Nakon što je 2022. godine na svet donela sina, Marija je bila odsutna sa televizije, ali je sada spremna da ponovo zabljesne svojim voditeljskim veštinama. Na društvenim mrežama je najavila svoj povratak, što je izazvalo oduševljenje među njenim pratiocima.

Naime, Marijin povratak izazvao je veliku radost među fanovima, koji su joj pružili veliku podršku putem društvenih mreža. Njen izgled u uskoj crvenoj haljini prvog radnog dana nakon povratka na radnom mestu naišao je na brojne pohvale i komentare podrške. Marija je izrazila zahvalnost svojim pratiocima na podršci i najavila da će zajedno s njima vedriti i osvežavati jutarnji program.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

- E, pa, dragi moji, jer ste vi to tražili, a i ja sam želela, vratila sam se posle nešto manje od dve godine sa porodiljskog odsustva. Beba je super, nemiran je. Dovešću ga jednom na Pink, Sarapa je već tražio! Vratih se ja, a kolege mi danas u zgradi govore: "Evo, stiglo je proleće od kada sam ja došla", pa to i očekujte u narednom periodu, da zajedno vedrimo, a malo manje oblačimo - poručila je Marija po povratku na male ekrane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RTV PINK (@rtvpink)

Inače, Marija je tokom porodiljskog bolovanja bila veoma aktivna na svim društvenim platformama, deleći deliće svoje svakodnevice sa pratiocima. Sada se vratila energičnija nego ikad, spremna da se vrati poslovnim obavezama i svojoj publici. Osim najave povratka, Marija je otkrila da je njen sin veoma živahan, ali da će uskoro imati priliku da ga predstavi i širokoj javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading