OŠTRA PORUKA IZ MOSKVE NAKON TERORISTIČKOG NAPADA! Svi odgovorni za pucnjavu u Kroks siti holu BIĆE OŠTRO KAŽNJENI!

Autor:

Svet

23.03.2024

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrušev je takođe izrazio najdublje saučešće porodicama i prijateljima poginulih u ovom stravičnom napadu, kao i poželeo brz oporavak povređenima.

OŠTRA PORUKA IZ MOSKVE NAKON TERORISTIČKOG NAPADA! Svi odgovorni za pucnjavu u Kroks siti holu BIĆE OŠTRO KAŽNJENI!

Foto: Tanjug/AP

Sekretar Saveta za bezbednost Rusije, Nikolaj Patrušev, danas je istakao da će svi odgovorni za nedavni teroristički napad u koncertnoj dvorani "Krokus siti hol", u blizini Moskve, biti adekvatno kažnjeni.

On je naglasio da je ovo još jedan primer koji potvrđuje ozbiljnu pretnju koju terorizam predstavlja, te da je neophodno da građani, obaveštajne službe, agencije za sprovođenje zakona i državni organi na svim nivoima usklade svoje napore radi sprečavanja terorističkih aktivnosti.


Izraženo saučešće porodicama žrtava

Patrušev je takođe izrazio najdublje saučešće porodicama i prijateljima poginulih u ovom stravičnom napadu, kao i poželeo brz oporavak povređenima. Prema informacijama iz ruske Istražne komisije, broj žrtava ovog terorističkog napada iznosi 93 osobe.

Uhapšena četvorica terorista

Šef Federalne službe bezbednosti (FSB), Aleksandar Bortnikov, obavestio je predsednika Rusije Vladimira Putina da su uhapšena četvorica terorista koji su izveli napad na "Krokus siti hol" u Moskvi, kao i još sedam osoba koje se dovode u vezu sa ovim zločinom. Trenutno je u toku proces identifikacije saučesnika terorista.

Ova tragična vest je potresla ceo region, a reakcije osuda i saučešća stižu iz celog sveta. Ruske vlasti su preduzele hitne mere kako bi identifikovale i privedle pravdi sve odgovorne za ovaj gnusan čin, dok istovremeno pružaju podršku porodicama žrtava i povređenima. Svi se nadaju da će pravda biti zadovoljena i da će se ovakvi događaji ubuduće sprečiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading