"MOJE SRCE, ENERGIJU, GLAVU, IDEJU NE MOGU DA POBEDE" Oglasio se predsednik Vučić na društvenim mrežama (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.03.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je istakao da je više puta obećao da ga neće pobediti, da neće sam da se skloni, kao i da neće menjati Ustav niti se kandidovati ponovo za predsednika Republike.

"MOJE SRCE, ENERGIJU, GLAVU, IDEJU NE MOGU DA POBEDE" Oglasio se predsednik Vučić na društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

U poslednjem gostovanju u emisiji "Prva tema", predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo je svoje stavove o aktuelnim pitanjima koja se tiču građana naše zemlje. Na svom Instagram profilu, Vučić je istakao svoju predanost ideji Srbije, naglašavajući da je spreman da se suoči sa izazovima i da ostane dosledan svojim obećanjima.

Predsednik je istakao da je više puta obećao da ga neće pobediti, da neće sam da se skloni, kao i da neće menjati Ustav niti se kandidovati ponovo za predsednika Republike. Ovo je izazvalo brojne reakcije i spekulacije u javnosti, ali Vučić je istakao da je rešen da ostane dosledan svojim rečima.

Moje srce, energiju, glavu, ideju ne mogu da pobede, jer je moja ideologija Srbija - napisao je predsednik Vučić na svom Instagram profilu.

 

 

U svom nastupu, predsednik je naglasio da je svestan napada i kritika upućenih na njegov račun, ali je istakao da je spreman da se suoči sa svim izazovima. Pored političkih pritisaka, Vučić je naveo i mogućnost suočavanja sa pravnim posledicama, ali je istakao da veruje u svoju snagu, energiju i ideologiju.


Nakon gostovanja predsednika Vučića, javnost je podeljena u svojim reakcijama. Dok jedni podržavaju njegovu odlučnost i predanost ideji Srbije, drugi izražavaju sumnju i kritikuju njegove izjave. Analitičari ističu da je ovo još jedan korak u političkoj areni koji će izazvati burne reakcije i dalje rasprave.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (24)

Loading
Zora

23.03.2024 11:29

Sve što Vučić čini, čini u cilju razvoja Srbije. Od kada je došao na vlast Srbija je ostvarila neverovatan napredak.

Zora

23.03.2024 11:31

Vučić se bori za Srbiju i za srpski narod. Građani Srbije to izuzetno cene i poštuju.

Ena

23.03.2024 11:34

Prave reci Predsednika, sve pohvale za njegov rad, trud i energiju!

Ksenija

23.03.2024 11:34

Vučić je najbolji lider koga smo imali do sada.