SAZNAJEMO! ĆERKE NE ŽELE DA SE VRATE U KUĆU SMRTI, HOĆE DA JE PRODAJU! Otac im je bušilicom ubio majku, baš U OVOJ SOBI!

Autor:

Hronika

26.03.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerke više ne žele da čuju za oca monstruma.

SAZNAJEMO! ĆERKE NE ŽELE DA SE VRATE U KUĆU SMRTI, HOĆE DA JE PRODAJU! Otac im je bušilicom ubio majku, baš U OVOJ SOBI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram, shutterstock

Ćerke Nikole T. (55) iz Novog Sada koji je ubio suprugu, a njihovu majku Gordanu T. na brutalan način, tako što joj je najpre smrskao glavu, a onda joj električnom bušilicom bušio lobanju, su i dalje van sebe nakon drame koju su preživele. 

Kako su komšije ispričale Republici, njih dve trenutno ne žive u kući smrti i ne dolaze često na mesto zločina. Devojke ne mogu da podnesu da žive u kući u kojoj je njihov otac usmrtio njihovu majku i da borave u sobi u kojoj se odvila ova teška tragedija.

- Ćerke nisu tu, kod tetke trenutno žive. Tetka je kako znamo, asocijalan tip. Izgleda kao da neće ni živeti tu, sve mi nešto tako deluje. Ko bi živeo u toj kući smrt. Kako da uđu u sobu gde im je otac ubio majku. Jadna deca - kaže komšija za Republiku. 


Posle ovog strašnog događaja, sestre su pretrpele veliki emotivni i psihički stres. Izgubile su majku, odrekle se oca, a suočavaju se i sa traumom vezanom za mesto zločina. Zbog toga su odlučile da privremeno napuste tu kuću i da pronađu drugi smeštaj gde će moći da borave, a da ih ne podseća na smrt svoje majke.

- On svaki dan traži da vidi ćerke, ali on za njih više ne postoji. Ne mogu da se pomire sa onim što je uradio njihovoj majci, uništio im je živote. Devojke su na lekovima, ne spavaju danima, u potpunom su šoku. Za oca ne žele da čuju, odrekle su ga se, samo ponavljaju da oca više nemaju - rekao je izvor Republike.

Iako su se udaljile od kuće u kojoj su provele detinjstvo, sestre se trude da se izbore sa traumom i da nastave dalje. Njihova odluka da ne žive u kući smrti pokazuje koliko je dubok i bolan bio uticaj ovog događaja na njihov život.

Ekipa Republike je bila ispred njihove kuće i zatekla je stariju devojku u u pidžami, koja je vidno iscrpljena, ljuta i tužna. Iz njihovog dvorišta izašlo je dvoje, muškarac i žena koji nisu hteli da komentarišu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading