"BLEDE KAO KRPE, NE LIČE NA SEBE" Viđene ćerke MONSTRUMA koji je ženu ubio BUŠILICOM: Smršale, ispijene i pogubljene - čuo sam da su na jakim lekovima (FOTO)

Autor:

Hronika

22.03.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako nam je komšija rekao, one su neprepoznatljive.

"BLEDE KAO KRPE, NE LIČE NA SEBE" Viđene ćerke MONSTRUMA koji je ženu ubio BUŠILICOM: Smršale, ispijene i pogubljene - čuo sam da su na jakim lekovima (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram, shutterstock

Ćerke Nikole T. (55) iz Novog Sada koji je ubio suprugu, a njihovu majku Gordanu T. na brutalan način, tako što joj je najpre smrskao glavu, a onda joj električnom bušilicom bušio lobanju, su i dalje van sebe nakon drame koju su preživele. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Ćerke

 

Nikola je nakon zločina pozvao ćerku i rekao joj šta je uradio, a onda skočio vezao betonski blok za noge i skočio s Temerinskog mosta u nameri da se ubije, međutim, izvučen je iz vode živ, ukazana mu je pomoć, a onda je priveden.

UMALO NASTRADALA

Nakon što je ćerka saznala šta se desilo, ona je kao pomahnitala jurila ka porodičnom domu, gde je naposletku i zatekla beživotno telo svoje majke Gordane.

Tom prilikom umalo je izazvala udes, "leteći" do mesta jezive tragedije.

Ćerke su, podsećamo, kako je Republika pisala, trenutno kod tetke, odnosno, sestre njihove majke.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Porodična kuća

Devojke su, kako smo saznali, ugasile društvene mreže, i retko kad izlaze iz kuće. 

LEPOTICE VIŠE NE LIČE NA SEBE

Prema rečima jednog od komšija, one su sada neprepoznatljive. 

- Video sam ih pre neki dan. Blede su kao krpe, ispijene, za par dana su se prepolovile... Piju neke jake lekove.  Bile su lepotice, sada ne liče na sebe. Tetka im donosi sve. Neće belog dana da vide! Oca su se odrekle... Pa ko ne bi? Monstrum... - rekao je komšija. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Porodična kuća 

ODREKLE SE OCA

Kako smo saznali, otac traži da vidi ćerke, međutim, kao što smo već pisali one su ga se odrekle i ne žele da čuju za njega.

- On svaki dan traži da vidi ćerke, ali on za njih više ne postoji. Ne mogu da se pomire sa onim što je uradio njihovoj majci, uništio im je živote. Devojke su na lekovima, ne spavaju danima, u potpunom su šoku. Za oca ne žele da čuju, odrekle su ga se, samo ponavljaju da oca više nemaju - rekao je izvor Republike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Deja

22.03.2024 10:28

Sto su ga spasavali uopste .da zivi i da sedi u udobnom i toplom.zatvoru..kakvo kajanje ..hladna voda mu je bila jedino resenje

Vladimir

22.03.2024 12:56

Ne razumem ove što su ga spašavali, zašto? Da devojkama bude još teže, da ga osude na 40god zatvora, da tamo sedi prdi i smrdi ili da ubije još nekoga Aj da je ubio ženu u afektu bez prethodne namere ali to što je radio to nije normalno pogotovo što je sa tom ženom proveo preko 20god isteraj je iz kuće ili ti izađi ako ti ne odgovara,a ne on je smislio da ubije nju pa sebe ali je izgleda bio besan što mora i sebe da ubije pa se zato iživljavao, a ćerkama je UBEDLJIVO najpametnije da ga apsolutno nikad ne vide u narednih 15-20 god onda možda mogu i da odu da mu postave neka pitanja, imaš normalan život i odjednom si ti u crnim hronikama, ono što se uvek dešava drugima odjednom se tebi dešava bez ikakve najave, ja sam imao to iskustvo pre 18god i nikada više od tada mi život nije bio isti. Dobro je što jedna drugu imaju i tetku i ostalu rodbinu