"HOĆU DA SE UBIJEM, TREBALO JE DA ME PUSTE DA TO URADIM": Monstrum iz Novog Sada KUKA U PRITVORU, otkrivamo zbog čega je bušilicom IZBUŠIO ŽENI GLAVU!

Autor:

Hronika

13.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ribolovac Nikola Teodorović je pred policijom kukao da ne zna šta mu je bilo sa glavom da napravi masakr u sopstvenoj kući ubivši ženu koju je je najviše voleo.

"HOĆU DA SE UBIJEM, TREBALO JE DA ME PUSTE DA TO URADIM": Monstrum iz Novog Sada KUKA U PRITVORU, otkrivamo zbog čega je bušilicom IZBUŠIO ŽENI GLAVU!

Foto: Instagram

Otac dve odrasle ćerke, Nikola Teodorović koji je u ponedeljak oko 17 sati usmrtio u porodičnoj kući u naselju Klisa svoju suprugu i životu saputnicu Gordanu, u četvrtak, odnosno sutra će biti saslušan pred Višim javnim tužilaštvu u Novom Sadu koje vodi istragu, a Republika saznaje da se kaje, kao i da će se pravdati odsustvom svesti.

- Uhapšeni N. T. biće saslušan u ovom tužilaštvu, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo na štetu svoje supruge, sutra dana 14.03.2024.g u toku radnog vremena - stoji u odgovoru Republici, iz novosadskog tužilaštva vezano za ovaj slučaj.

Saznajemo i da Nikola nije tražio branioca već mu je on dodeljen po službenoj dužnosti. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Mesto zločina u naselju Klisa

- On samo ponavlja da mu života nema i da je trebalo da se ubije pre nego je policija stigla na most. Priča da hoće da se ubije i da nije svestan momenta ubistva, samo kuka u pritvoru - ispričao je izvor nezvanično.

Podsetimo, Nikola se opasan lancima i sa betonskim blokom vezanim za sebe bac io sa Temerinmskog mosta okružen policijom koja ga je sat vremena ubeđivala da to ne uradi. Spasioci su za to vreme bili ispod mosta i izvukli su Nikolu iz vode. 

Policija ga je uhapsila i sprovela do zdravstvene ustanove radi eventualnih povreda i neophodnih lekarskih pregleda. 

Njemu će biti određen pritvor na predlog tužilaštva jer  bi u suprotnom mogao da ugrozi dalji tok istrage. Policija je u saradnji sa tužilaštvom  je obavila saslušanja ćerke ubijene i njenog ubice. 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading