"MAJKA PALA U POSTELJU, ĆERKE NA SEDATIVIMA" Prva komšinica žene koju je muž ZVERSKI UBIO BUŠILICOM: Odrasla je u ovoj kući, pre dve godine IZGUBILA OCA! (FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gocina mlađa sestra Zoka živi sa majkom ovde i čula sam da je Gocine ćerke dovela kod njih, kaže komšinica.

"MAJKA PALA U POSTELJU, ĆERKE NA SEDATIVIMA" Prva komšinica žene koju je muž ZVERSKI UBIO BUŠILICOM: Odrasla je u ovoj kući, pre dve godine IZGUBILA OCA!  (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Jela V. majka Gordane T. koju je muž zverski ubio bušilicom potpuno je zanemela i pala u krevet saznaje Republika.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Komšinica

Od bola i tuge od trenutka kad je saznala da je ostala bez starije ćerke, Jela ne zna za sebe. Njena prva komšinica od koje je deli samo zid, ispričala je da Gordanina majka živi u kući sa mlađom ćerkom, kao i da je videlv Hitnu pomoć da dolazi u njihov dom.

Foto: ST/Dragan Kadić

Komšinica

- Jadna majka da je to snađe da izgubi dete. Pre dve godine je izgubila i muža Miku - rekla je komšinica i nastavila da jadikuje.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća majke Gordane T.

 

- Goca je odrasla u ovoj kući i ovde su dolazile i njene ćerke. Gocina mladja sestra Zoka živi sa majkom ovde i čula sam da je Gocine ćerke dovela kod njih. Mislim da su sve pod lekovina i injekcijama, Hitna je dolazila. Videla sam i neka crna kola kad su odlazila - prepričala je.

JEZIV ZLOČIN

Nikola T. na svirep način ubio je sinoć svoju suprugu Gordanu T. u porodičnoj kući u naselju Klis u Novom Sadu, a onda pokušao da oduzme sebi život.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća majke Gordane T.

On je lancima za noge vezao betonski blok i skočio u reku sa Temerinskog mosta, međutim, izvučen je živ, sa promzlinama i ukazana mu je pomoć. Nažalost, nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Kako Republika nezvanično saznaje, Nikola je najpre suprugu onesvestio udarcem, a onda joj električnom bušilicom izbušio glavu i usmrtio je na monstruozan način. 

Ubio ju je kao u najgorim horor filmovima, na svirep način. Zidovi kuće su postali crveni od krvi koja je prskala po njemu i svuda okolo, sve se slivalo, a on je Gordanu ostavio unakaženu u lokvi krvi i uputio se ka mostu kako bi sebi oduzeo život.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading