VARALI SU JEDNO DRUGO, SVAKO JE RADIO ŠTA JE HTEO, ČESTO SU SE I PSOVALI! Prijateljica otkriva detalje iz braka Nikole i Gordane iz Novog Sada, OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA!?

Autor:

Hronika

12.03.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica para iz Novog Sada, NikoleT. koji je ubio Gordanu T. otkriva nepoznate detalje iz njihovog braka.

VARALI SU JEDNO DRUGO, SVAKO JE RADIO ŠTA JE HTEO, ČESTO SU SE I PSOVALI! Prijateljica otkriva detalje iz braka Nikole i Gordane iz Novog Sada, OVO JE MOTIV SVIREPOG UBISTVA!?

Foto: ST/Dragan Kadić

Nema kod od porodice, prijatelja i komšija Nikole T. i Gordane T. iz Novog Sada nije u šoku zbog zločina koji se dogodio. Nikola je ubio suprugu bušilicom, a onda pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta.

Njihova prijateljima priča da su oni imali skladan brak, ali ujedno i veoma slobodan.

- Oni su bili, malo je reći ljudi iz naroda, dobri sa svima, a nekako je bilo i smešno kako su on i Gordana pričali, svađali su se, ali to je više delovalo kao šala. Nikola je često psovao Gordanu pa onda i ona njega, posebno na proslavama kada se okupimo - kaže njihova prijateljica za Telegraf i dodaje:

- Imali su i nekog psa, Gordana je u poslednje vreme htele da ga udome, jer je kao nervirao je je bio opasan, ali je Nikola uvek uspevao da ga zadrži- dodaje ona. Kako saznajemo od naše sagovornice, oni su svake godine organizovali proslavu za Badnji dan za ceo komšiluk.

- Ma to je bilo ludilo, vatromet, jagnje, prase, muzika, niko nije znao da napravi štimung kao Nikola i Gordana, svi smo se tu okupljali svake godine - kaže ona i dodaje da ih je često posećivala i na njihovom štandu na Najlon pijaci i da je Nikola strastveno voleo pecanje, ali i akvarijume i ribice.

Ona ne isključuje i mogućnost da je u braku Nikole i Gordane bilo i prevara, ali kako kaže, ne veruje da je to bio motiv ubistva jer su imali otvoren brak i čak kaže da nije isključeno da su pričali jedno drugom o tome i razmenjivali iskustva.

Podsetimo, Nikola je sinoć ubio suprugu bušilicom, a onda pokušao da ubije sebe. Međutim, izvučen je iz reke i pružena mu je pomoć. Nakon što je suprugu Gordanu ubio, javio je ćerki šta je uradio, a nesrećna devojka je zatekla unakaženo telo majke u porodičnoj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading