ĆERKA ULETELA U KUĆU I ZATEKLA UNAKAŽENO TELO SVOJE MAJKE: Tišinu u ulici gde je porodični dom presekli jecaji užasnute Maše, ZAPOMAGALA NA SAV GLAS!

Autor:

Hronika

12.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maša T. (27) prva je saznala da joj je otac ubio majku.

ĆERKA ULETELA U KUĆU I ZATEKLA UNAKAŽENO TELO SVOJE MAJKE: Tišinu u ulici gde je porodični dom presekli jecaji užasnute Maše, ZAPOMAGALA NA SAV GLAS!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook, shutterstock

Novi Sad juče je pogodila vest o stravičnom zločinu koji se dogodio u tom gradu u naselju Klisa, kada je muškarac Nikola T. (55) iz zasad nepoznatog razloga odlučio da ubije svoju suprugu Gordanu (52) tako što joj je bušilicom probušio glavu.

Do juče, oni su bili četvoročlana porodica za primer, roditelji sa dve ćerke Mašom (27) i Ivom (25), uvek nasmejani i raspoloženi par, koji nema nijedan problem u braku.. bar su tako o njima za Republiku ispričale komšije.

Nažalost, u nekom trenutku je pošlo po zlu i tada je Nikola odlučio da presudi svojoj ženi, a potom i da pokuša da izvrši samoubistvo skokom sa Temerinskog mosta.

Očigledno svestan onoga što je učinio, ubica je odlučio da pozove svoju stariju ćerku i da joj kaže da joj je ubio majku. Da tragedija bude veća, Maša je otišla na mesto zločina i zatekla iskasapljenu majku u kući.

Kada je dolazila Maša (ćerka) je toliko jurila kolima, da je umalo izazvala udes. Žurila je ka mestu tragedije puna bola i histerije zbog užasnog zločina koji je načinio njen otac. Letela je do vrata. A onda u jednom momentu se kroz celu ulicu prolomio njen vrisak. Istrčala je iz kuće plačući i kukajući, nakon što je pronašla telo svoje nesrećne majke - navodi za Republiku jedan od suseda porodice iz Novog Sada.

Podsetimo, juče oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja sa promrzlinama i živ je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading