KUMOVI ZANEMELI OD ŠOKA! Ne mogu da veruju da je Nikola izbušio ženu bušilicom pa skočio sa mosta! "LJUDI, NAJLEPŠE PROSLAVE I DRUŽENJA BILA SU SA NJIMA"!

Autor:

Hronika

11.03.2024

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne možemo da zamislimo da on može tako nešto da uradi - pričao je kum, dok je njegova žena sa suzama u očima pitala gde su Iva i Maša, odnosno ćerke Nikole i Gordane T.

KUMOVI ZANEMELI OD ŠOKA! Ne mogu da veruju da je Nikola izbušio ženu bušilicom pa skočio sa mosta! "LJUDI, NAJLEPŠE PROSLAVE I DRUŽENJA BILA SU SA NJIMA"!

Foto: ST/Vladimir Lukić

ST/Vladimir Lukić

Muškarac Nikola T. (55) je ubio suprugu Gordanu (52) bušilicom, a potom pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta okovan lancima i betonskim blokom. On je živ izvučen iz vode, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Policija još vrši uviđaj u kuću u kojoj je ubijena žena, ne da da joj se priđe, a u ulici gde su supružnici živeli upravo su došli njihovi kumovi.

- Ljudi, šta se desilo!? - bilo je prvo što su, gotovo u šoku pitali.

- Kakva crna izjava, nismo znali da ste novinari - rekli su zbunjeni pa u šoku nastavili.

- Toliko dobri i pozitivni ljudi su bili. Najlepse proslave zurke i druženja su bile sa njima. Ne možemo da zamislimo da on može tako nešto da uradi - pričao je kum, dok je njegova žena sa suzama u očima pitala gde su Iva i Maša, odnosno ćerke Nikole i Gordane T.

Komšije kažu da je nesrećnu ženu pronašla ćerka. Inače, par ima dve ćerke, od 25 i 27 godine. Jednoj od njih, Maši T. otac je javio da joj je ubio majku pa je nesrećna devojka, koja u tom trenutku je bila u gradu, otrčala kući gde je zatekla jezivu scenu.

Komšije kažu da je rč o situiranim ljudima, koji su se bavili proizvodnjom pecaroških mamaca.

- Ranije su imali tezgu na pijaci, u poslednje dve godine rade od kuće - priča komšija porodice za Republiku.

Kaže da ih je danas video.

- On mi se javio sa "Gde si, komšo", stvarno ništa nije ukazivalo da bi se ovako nešto moglo desiti. Da mi je neko rekao da on može tako nešto da uradi rekao bih nema šanse, on nije takav - priča on.

Podsećamo, oko 17 časova muškarac Nikola T. je skočio sa Klisanskog mosta, u Novom Sadu. On je svoj automobil zaustavio nasred mosta, izašao i preskočio ogradu, a pregovori sa policijom trajali su gotovo sat vremena.

Dok je skakao sa Temerinskog mosta u Novom Sadu, Nikola T. je rekao da je ubio svoj ženu Gordanu T.

On je izvučen iz Dunava nakon skakanja sa promrzlinama i živ je.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading