UBICA IZ NOVOG SADA DRŽI SLIKU POLITIČARA I DIVI MU SE! Monstrum na kuću stavio NJEGOVU SLIKU u koju gleda svaki dan dok pije kafu na terasi!

Autor:

Hronika

12.03.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako izgleda porodična kuća Nikole i Gordane T. iz Novog Sada. Ubica voleo Putina.

UBICA IZ NOVOG SADA DRŽI SLIKU POLITIČARA I DIVI MU SE! Monstrum na kuću stavio NJEGOVU SLIKU u koju gleda svaki dan dok pije kafu na terasi!

Foto: ST/Dragan Kadić

Stravičan zločin sinoć je pogodio Novi Sad, ali i čitavu naciju. Naime, Nikola T. (55) bušilicom je usmrtio svoju suprugu Gordanu T. (52), a onda pokušao da izvrši samoubistvo skokom sa Klisanskog mosta.

Iako je lancima vezao betonski blok nasebe i skočio u reku, izvučen je živ i pružena mu je pomoć, dok nesrećnoj Gordani nije bilo spasa. 

Ekipa portala Republika je i danas u Novom Sadu, ispred porodične kuće Nikole i Gordane, a ono što smo odmah primetili jeste slika ruskog predsednika Vladimira Putina koja visi na kući.

Jasno je da je ubica bio veliki rusofil, a kako su prema rečima komšija i njihovih prijatelja živeli idiličan život, očigledno se Nikola divio Putinovom liku dok bi sa suprugom bio kafu na terasi.

Kako su komšije rekle za naš portal, par je imao dve ćerke od 25 i 27 godina, a jednoj od njih, Maši, otac je javio da joj je ubio majku. Nesrećna devojka je iz grada doletela kući gde je zatekla stravičan prizor.

- Po devojke je juče došla majkina sestra i odvezla ih kod sebe. One imaju 27 i 25 godina. Urlilali su svi ispred kuće zbog užasa. Došla je i Nikolina sestra i ona je takođe bila u šoku i plakala je na sav glas ispred kuće - ispričao je danas za Republiku prvi komšija.

Komšije kažu da je reč o situiranim ljudima, koji su se bavili proizvodnjom pecaroških mamaca, što se može primetiti i po kući koja je poprilično luksuzna.

- Ranije su imali tezgu na pijaci, u poslednje dve godine rade od kuće - priča komšija porodice za Republiku i dodaje da je u šoku:

- On mi se javio sa "Gde si, komšo", stvarno ništa nije ukazivalo da bi se ovako nešto moglo desiti. Da mi je neko rekao da on može tako nešto da uradi rekao bih nema šanse, on nije takav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading