Nikola prvo ženu onesvestio udarcem, pa joj bušilicom IZBUŠIO glavu - niz zidove se slivala krv, jezivi detalji monstruoznog ubistva u Novom Sadu!

Autor:

Hronika

12.03.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor detalji ubistva u Novom Sadu lede krv u žilama.

Nikola prvo ženu onesvestio udarcem, pa joj bušilicom IZBUŠIO glavu - niz zidove se slivala krv, jezivi detalji monstruoznog ubistva u Novom Sadu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Nikola T. na svirep način ubio je sinoć svoju suprugu Gordanu T. u porodičnoj kući u naselju Klis u Novom Sadu, a onda pokušao da oduzme sebi život.

On je lancima za noge vezao betonski blok i skočio u reku sa Temerinskog mosta, međutim, izvučen je živ, sa promzlinama i ukazana mu je pomoć. Nažalost, nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Kako Republika nezvanično saznaje, Nikola je najpre suprugu onesvestio udarcem, a onda joj električnom bušilicom izbušio glavu i usmrtio je na monstruozan način. 

Ubio ju je kao u najgorim horor filmovima, na svirep način. Zidovi kuće su postali crveni od krvi koja je prskala po njemu i svuda okolo, sve se slivalo, a on je Gordanu ostavio unakaženu u lokvi krvi i uputio se ka mostu kako bi sebi oduzeo život.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća u kojoj je Nikola T. ubio suprugu Gordanu

Nakon što je ubio nesrećnu ženu, pozvao je jednu od svojih ćerki, Mašu T. i saopštio joj užasne vesti.

- Ubio sam Gordanu - rekao je Nikola i prekinuo vezu.

Devojka je iz grada jurila ka kući, unezvereno je vozila i za dlaku izbegla udes, a kada je stigla kući zatekla je stravičan prizor. Njeni urlici su se prolomili ulicom.

Ona i njena sestra su kod tetke, rođene sestre njihove majke, dok je sestra ubice kukala ispred kuće na sav glas.

- Po devojke je juče došla majkina sestra i odvezla ih kod sebe. One imaju 27 i 25 godina. Urlilali su svi ispred kuće zbog užasa. Došla je i Nikolina sestra i ona je takođe bila u šoku i plakala je na sav glas ispred kuće - ispričao je danas za Republiku prvi komšija.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading