"ON VISOK, TAMAN - ONA PLAVUŠICA SITNA" Komšinica o VELIKOJ LJUBAVI Nikole i supruge kojoj je PRESUDIO BUŠILICOM: Motorom bi išli zajedno na pijacu, PAR ZA PRIMER... (VIDEO+FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ju je, kako Republika saznaje, najverovatnije, najpre onesvestio udarcem u glavu električnom bušilicom, a onda je istom izbo.

"ON VISOK, TAMAN - ONA PLAVUŠICA SITNA" Komšinica o VELIKOJ LJUBAVI Nikole i supruge kojoj je PRESUDIO BUŠILICOM: Motorom bi išli zajedno na pijacu, PAR ZA PRIMER... (VIDEO+FOTO)

Foto: Republika

Ekipa portala Republika je i danas u Novom Sadu gde smo imali priliku da razgovaramo sa brojnim poznanicima porodice koja je od sinoć zavijena u crno. Naime, Nikola T. juče je, verovatno nakon svađe sa suprugom Gordanom počinio jeziv zločin. 

On ju je, kako Republika saznaje, najverovatnije najpre onesvestio sa električnom bušilicom, a onda je istom izbo. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

 

 

Iz brojnih izvora smo saznali da je porodica nekada svaki dan odlazila na pijacu gde je držala tezgu i prodavala svoje proizvode.

- Na motoru bi zajedno išli na pijacu i ceo život su izgledali kao par za primer - on visok taman, a ona plavušica sitna - ispricala je komšinica koja živi u kući iza nesrećne porodice.

 

 

Kaže da svi o zločinu pričaju u šoku jer se kod njih uvek u kući pevalo - rekla je potrešena komsinica.

Ona je istakla da joj je čudno sto ovog Božica kao i svakog pre nije okupio prijatelje i u dvoristu uz vatromet se veselili kao i uvek.

- Devojke su radne i vredne i preprodavale su garderobu, vrece za spavanje i bile snalazljive kao ii njihovi roditelji, a onda su putovale. Isle na zimovanja i letovanja sa drustvom. Starije ima 27, a mladja 21 godinu - prica komsija koji je nahranio psa nesrecne porodice.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća ubice

- Za Božic, odnosno za Badnji da su u dvorištu i na placu preko puta pravili feštu. Samo ove godine je to izostalo - kaže takođe majstor iz iste ulice.

Podsetimo, nakon zločina, Nikola je pokušao da počini samoubistvo. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća ubice i njegove žene

 

On je lancima za noge vezao betonski blok i skočio u reku sa Temerinskog mosta, međutim, izvučen je živ, sa promzlinama i ukazana mu je pomoć. Nažalost, nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading