MAJČICE, NE OSTAVLJAJ NAS SAME! Ćerke svirepo ubijene žene u Novom Sadu JECAJU I PROKLINJU OCA koji ih je ZAVIO U CRNO(FOTO+VIDEO)

Autor:

Hronika

12.03.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina ove porodice je od juče zauvek je promenjena.

MAJČICE, NE OSTAVLJAJ NAS SAME! Ćerke svirepo ubijene žene u Novom Sadu JECAJU I PROKLINJU OCA koji ih je ZAVIO U CRNO(FOTO+VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Novi Sad, ali i Srbiju juče je pogodila vest o stravičnom zločinu koji se dogodio u  naselju Klisa, kada je muškarac Nikola T. (55) iz zasada nepoznatog razloga odlučio da ubije svoju suprugu Gordanu (52) tako što je bušilicom udarao u glavu. 

Republika

Foto: ST/Vladimir LukićDragan Kadić

Ćerka, mesto zločina, porodična kuća

 

Međutim, od juče, sudbina ove porodice zauvek je promenjena. 

Kako je Republika sinoć, a i danas saznala, niko od komšija, nikada ne bi naslutio da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi. 

Naime, očigledno svestan onoga što je učinio, ubica je odlučio da pozove svoju stariju ćerku i da joj kaže da joj je ubio majku. Da tragedija bude veća, Maša je otišla na mesto zločina i zatekla iskasapljenu majku u kući.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Porodična kuća

 

Kada je dolazila Maša (ćerka) je toliko jurila kolima, da je umalo izazvala udes. Žurila je ka mestu tragedije puna bola i histerije zbog užasnog zločina koji je načinio njen otac. Letela je do vrata. A onda u jednom momentu se kroz celu ulicu prolomio njen vrisak. Istrčala je iz kuće plačući i kukajući, nakon što je pronašla telo svoje nesrećne majke - navodi za Republiku jedan od suseda porodice iz Novog Sada.

Kako nam je danas, jedan od rođaka, koji je želeo da ostane anoniman rekao, ćerke su i dalje van sebe. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Policija na mestu zločina

- Devojčice su kod tetke, od sinoć... Sve vreme plaču, kukaju za majkom, ocem, crnom sudbinom. Plaču, čupaju  kosu sa glave i viču "Majčice, ne ostavljaj nas same"... Bolno je slušati to kukanje... Jadna ta deca, to su dobre i vredne devojke, lepo su ih vaspitali, ali eto, zbog oca su zavijene u crno, proklinju ga - rekao je rođak čije je ime poznato redakciji. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading