TAKI OPČINJEN NOVIM ZETOM: Stanislava vinuo u NEBESA, ovi komplimenti odjeknuli do Zagreba!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković nahvalio Stanislava uživo u programu!

TAKI OPČINJEN NOVIM ZETOM: Stanislava vinuo u NEBESA, ovi komplimenti odjeknuli do Zagreba!

Foto: TV Pink/printscreen

Radomir Taki Marinković, otac starlete i učesnice "Elite" Maje Marinković, bio je gost voditelja Milice Kemez i Bore Santane u emisiji "Ne gledam ti ja to", gde je govorio o svom novom zetu, MMA borcu Stanislavu Krofaku Panteri.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Taki Marinković, otac Maje Marinković

- Za sada, Stanislav se prikazao kao dobar momak. Maja voli te istetovirane. Rekla je da ove godine neće biti ni sa kim. Sedam meseci je bila sama, nije joj ovo možda trebalo, ali za ljubav ne postoji kalkulacija kada treba da se desi. Nikakve skandale ove godine Maja nije pravila – tako da sam bio ponosan na nju. Za sada, Stanislav je Majin najbolji izbor. Kada gledam one nesretnike koji su pre njega bili, Stanislav je zlato. Barem piće neće da mu plaća, ovo do sad su sve bili klošari - rekao je Taki, pa nastavio:

- Maji od materijalnih stvari ništa nije potrebno, ali je važno da njen partner bude džek. Mislim da se Miona pokajala što je izgubila Stanislava. Mnogo volim Ša, drag mi je, beogradsko je dete – ali mislim da je skrenuo sa puta. On je tamo najveća zvezda, koliko ima hitova iza sebe, ne znam šta će dečku to sve..Nadam se da će doći sebi. Janjuš i Aneli su rođeni jedno za drugo – to su dva klasična prevaranta. Janjuš je primetio da se Aneli zaljubila u Stanislava kada je ušau u „Elitu“. Stanislav je tamo ušao sa Rolexom, predstavio se da je pun para, a šta Aneli ima od Janjuša – ništa - dodao je Marinković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja i Stanislav

TAKI SE POHVALIO DA ČESTO LUMPUJE DO JUTRA

- Ne pijem, ne pušim, ne kockam se, ne drogiram se i ne pijem kafu. I svaku noć je tako. Ne pijem ni energetska pića – samo kiselu vodu. Inače, rekao sam da je ovo moj poslednji intervju. Neću se pojavljivati u medijima petnaest dana, biće mi majstori – imaću radove oko kuće. Sad treba da dobijem neki novac, pa da ga pametno uložim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sve je jasno

10.04.2024 16:27

Kad se matori, bezvratni, debeli otac loži na ćerkine sexualne vratolomije. A zove se taki (permutovano kita).