STANISLAV U DUGOVIMA DO GUŠE: Pobegao iz Hrvatske da ZARADI novac, može da ga SPASE samo pobeda u Eliti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao šok-dokaz o firmi Stanislava Krofaka, račun firme u blokadi, duguje neverovatnu cifru!

STANISLAV U DUGOVIMA DO GUŠE: Pobegao iz Hrvatske da ZARADI novac, može da ga SPASE samo pobeda u Eliti! (FOTO)

Foto: Red tv printscreen, shutterstock

MMA borac Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović, ušao je u "Elitu" nedavno i napravio pravi haos među učesnicima. Stanislav se, između ostalog, predstavio i kao uspešni biznismen, koji ima i firmu koja se bavi građevinskim poslovima. Međutim, sada su se na društvenoj mreži Instagram pojavile informacije da njegova filma ne posluje baš sjajno.

Naime, admini jedne stranice, koja se bavi aktuelnostima iz "Elite", objavila je spisak sa sajta dužnika Porezne uprave u Hrvatskoj. Na spisku se nalazi i Krofakova firma.

Republika

Foto: Instagram.com

Račun Panterine firme blokiran

Kako stoji u objavi, račun njegove firme bio je blokiran 2022. i 2023. godine, ali i 2024. Porezni dug iznosi 40.150,73 evra, što je oko 4.700.000 dinara. Stanislava bi spasila pobeda u "Eliti", gde je glavna nagrada 100.000 evra.

Fanovi popularnog rijalitija su zaključili da je Stanislav ušao u "Elitu" kako bi iskoristio popularnost, zaradio i vratio dug državi Hrvatskoj, a ne pokušao da spase ljubav sa Mionom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav mora da pobedi u "Eliti", kako bi vratio dugove

Podsetimo, Stanislav je trenutno u vezi sa Majom Marinković, sa kojom ima redovne intimne odnose. Kako će Marinkovićeva reagovati kad bude saznala da je Stanislav u dugovima, ostaje da ispratimo.

Panterina firma "Stanislav Krofak Pantera D.O.O" je registrovana u Zarebu. Na njihovom sajtu stoji da firma dugi niz godina uspešno posluje sa sedištem u hrvatskoj prestonici, te da svoje usluge obavljaju u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i šire. Primarna delatnost su im građevinski radovi, a kako se navodi, firma će ispuniti sve zahteve korisnika u zadatom vremenskom roku, koristeći modernu opremu pri uslugama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Leontina

10.04.2024 10:52

Raniš kuče da te ujede,živela kod čoveka i sad ga pljuje,za nju i jeste stari dečko (deda) od 45 god. Za bolje i nije!!

Odgovori 15 5