PUČE (NE)SLAVNO PRIJATELJSTVO: Marijana napustila Dalilu, neće da bude u NJENOJ SENCI!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica odlučila da izgradi sebe u drugom svetlu!

PUČE (NE)SLAVNO PRIJATELJSTVO: Marijana napustila Dalilu, neće da bude u NJENOJ SENCI!

Foto: E stock

Starleta Dalila Dragojević i pevačica Marijana Zonjić zbližile su se u petoj sezoni rijalitija "Zadruga", a svoje druženje nastavili su i nakon završetka rijalitija. Međutim, u poslednje vreme ih sve manje možemo videti zajedno, a pevačica je otkrila da li je došlo do pucanja prijateljstva.

Naime, kako je izjavila u jednoj emisiji, Marijani smeta što je "Dalilinoj senci". Inače, njih su takmičari rijalitija često optuživali da se druže samo iz koristi.

U početku mi nije smetalo što sam u Dalilinoj senci. Ali već vremenom, kada pokušavam da sebe izgradim na neki drugi način… i kao pevačicu, i trudim se i radim i… ne želim da, znaš… svoje ime gradim tako - započela je pevačica, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila i Marijana su bile nerazdvojne

- Da se kada se pomisli na Marijanu Zonjić, odmah pomisli na Dalilinu drugaricu. Okej, ne smeta mi sa jedne strane, ali sa druge strane – stvarno mi smeta. Ja postojim i bez nje! I pre nje, razumeš? Ali o tom potom, valjda ću praviti neki haos, pa će se to razdvojiti kako treba – rekla je Marijana u jednoj emisiji.

Inače, Marijana je nedavno gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je analizirala dešavanja u "Eliti", a posebno se osvrnula na situacije Nenada Macanovića Bebice.

- Kako ti se dopada Teodora - upitala je voditeljka Marijanu.

- Ne znam šta bih rekla, komentarisala sam tu devojku. Uopšte mi nije zanimljiva, prosto mi je kao svaka druga devojka koju sretneš u gradu - priznala je Marijana.

- Bebicu poznajem, on je i te kako interesantna osoba. Jako je drugačiji, hvala Bogu. Više nije paćenik i psihopata. Ne cima se samo on u toj vezi, već i Teodora. Nema ta poniženja. Zavozao se u toj vezici - rekla je Marijana.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Marijana Zonjić o odnosima u "Eliti"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

10.04.2024 15:58

Jedna je niko i ništa a druga je njena senka.