SAHRANILA MAJKU, PA NAPUMPALA USNE: Milenu Kačavendu RAZAPELI na društvenim mrežama nakon povratka u Elitu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korisnici društvenih mreža žestoko osudili Milenu Kačavendu!

SAHRANILA MAJKU, PA NAPUMPALA USNE: Milenu Kačavendu RAZAPELI na društvenim mrežama nakon povratka u Elitu! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Takmičarka "Elite" Milena Kačavenda je pre tri dana sahranila majku, a danas je šokirala i učesnike, ali i gledaoce rijalitija kad se pojavila na vratima Bele kuće. Cimeri nisu očekivali da će se tako brzo vratiti u rijaliti, dok je publika primetila nešto drugo.

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža zaključili su da Milena ima veće usne nego kad je izašla iz "Elite", pa su se tako pojavili navodi da ih je napumpala. Odmah su usledili hejt komentari.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Milenu Kačavendu napali da je napumpala usne

"Da li je ova radila usta? SAD!!! O, moj Bože", "Popravila botoks", Koga ova laže, nije ništa gledala, a bila osam dana napolju? Ma važi, eto mi smo svi glupi", "Nije gledala joj, a sve zna šta se dešava", "Mogla je da ispoštuje crninu barem 40 dana, bila joj je majka", "Koja zmija", "Vratila se radio Mileva puna informacija", "BItno da je pumpala usta, Bože sačuvaj", samo su neki od komentara ispod raznih objava.

Inače, Kačavenda je i sama otkrila cimerima da su je sačekali hejt komentari kad je izašla.

- Znate koji hejt sam dobila jer sam tražila da mi se kupe cigarete... Kao zona sumraka... Ja sam u totalno bestežinskom stanju. Znaš, prošlo je vreme, nisam je viđala... Sreća pa sam ono izašla da je vidim. Jutros sam upalila sveću, kao da sam došla kod neke komšinice - ispričala je Kačavenda danas cimerima, dok je otvarala dušu o sahrani svoje majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Victory

10.04.2024 19:00

Ako je naglasavanje usana malo tamnijom olovkom ‘pumpanje usana’, onda to ‘eksperti’ neka tvrde i dalje….ono sto je evidentno zadnjih mesec dana je da je krenuo orkestrirani hejt na Kacavendu, a moze se naslutiti i iz cije kuhinje….fujjj !