NAJVEĆI SKANDAL ELITE: Anita napravila HAOS članici produkcije, procurio njen razgovor sa Anđelom! Tek kreće DRAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo se izvinio Goci, koja radio kao krupije u kazinu, pa Aniti preneo njenu poruku!

 

 

Anita Stanojlović je nedavno napravila haos Anđelu Rankoviću, kom je izljubomorisala zbog krupijea sa žurke u kazinu. Famozna Goca, koja godinama radi u rijalitiju kao krupije, susrela se sinoć sa Anđelom, te mu se obratila.

- Najbolje da ne spominje, apsolutno nikada više - rekla je Goca.

- Rekao sam, čak sam rekao i da ti se izvini, ona misli da ćeš ti nešto bezobrazno da joj kažeš - odgovorio je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo se izvinjava Goci

Anita je sinoć odlučila da se povuče sa žurke. Otišla je u kuću Odabranih i krenula da briše šminku, a u jednom trenutku je došao Anđelo, koji joj je preneo Gocinu poruku.

- Rekla ti je da je ne pominješ - preneo je poruku Ranković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo preneo Gocinu poruku Aniti

Anđelo je odlučio da se vrati na žurku, a Aniti đavo nije dao mira.

Odmah je pozvala Mariju Malivuk, te joj naredila da špijunira Rankovića, kako ne bi nešto radio sa Gocom iza Anitinih leđa. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita dala Mariji Malivuk zadatak da prati Anđela

Inače, snimak Gocinog i Anđelovog razgovora je postao viralan, a mnogi su osudili Anitu što nije došla da se izvini Goci.

"Dotična nije htela da se izvini, buduća pobednica dno dna", "Što se Anđelo izvinjava? Anita treba da se izvini", "E, moj Anđelo, džaba se ti trudiš kad je neko zlo", "Anita je toliko drska i bezobrazna, uzdigla se, misli da je jako bitna. Goca dođe tu da odradi svoj posao i nađe se neka budala da je javno izblamira", "On se izvinjava u Anitino ime?", "Ne znam šta joj je Anita rekla, ali da se ovaj krelac izvinjava umesto nje je užas", samo su neki od komentara ispod objave...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading