SKINULA SE BIVŠA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Sevnule gole grudi BEZ BRUSA, svi popadali u TRANS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Aleksić pozirala bez brusa, "izgorele" društvene mreže!

SKINULA SE BIVŠA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Sevnule gole grudi BEZ BRUSA, svi popadali u TRANS! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ivana Aleksić, bivša supruga Nenada Aleksića Ša, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a sa svojim pratiocima svakodnevno deli svoje aktivnosti. Koliko je procvetala posle razvoda sa Nenadom, govori i činjenica da je nedavno osvanula na bilbordu kao jedno od zaštitnih lica Sajma kozmetike, a sada se oprobala i u modelingu.

Naime, Ivana je podelila fotografje sa jednog slikanja, gde je pozirala ju žutoj jakni bez brusa. Fotografije su raspametile njene pratioce.

 

 

"Prava lepotica, rođenda da bude model. Svako loše donese neko dobro. Sad bar vidiš kakvog si se čoveka otarasila. Ša bolje da nikad nije ušao u rijaliti, pokazao je da je nula, nezanimljiv skroz. Sam sebe uništio, a i KARMA je uradila svoje. Iv, samo napred", "Bomba", "Živa vatra", "Iko, goriš", "Ženo, ti gmriš. Prava si žena za voleti. Nekome si san, nekome java. U svakom slučaju, od tvoje lepote boli glava...", "Može li lepše od ovoga? Može, verovali ili ne, još lepša je uživo", "Lepojka", "Ludilo", "Šta si radila sve one godine sa psihom?", samo su neki od komentara ispod njene objave, koja je zapalila društvene mreže.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivana Aleksić

Inače, Ša Ivanu skoro više i da ne pominje, a nedavno je spomenuo drugu bivšu suprugu Vanju Ignjatović

- Jesi li priznao Mioni da si se pozdravio sa Vanjom nakon suđenja? - glasilo je pitanje koje je Ša dobio u emisiji "Pitanja gledalaca".

- Ja Vanju nisam poljubio, ali mi nije jasno što ona to radi, možda hoće da uđe. Ona želi nas da rastavi, ali neka uđe da se suoči sa mnom. Ja sam njoj rekao tada da nema komunikacije, ona se obraćala meni konstatno, ona priča da ja lažem, a šta je poenta da kažem jeste, kada nije. Neka kaže kako je bilo. Ona je insistirala da se ja pojavim na suđenju. Ja nemam gram emocije prema njoj, jer je ona ta koja je pokupila stvari i otišla od mene, nije htela da se vraća, ja sam joj salo poruke, a odj*bavala me je sve vreme. Ja mislim da mi nismo izgubili dete baš kada sam ja došao u Beograd, a ja sam hteo da se vratim i posle toga - govorio je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

10.04.2024 18:34

Bože dragi, šta je ovakva PAMETNA lepotica, prezgodna...radila sa tim looser-om na svakom polju...i još je on nju prevario sa NIKAKVOM TAROM...ali Bogu hvala, svako zlo ima svoje dobro...samo kad se oslobodila tog psihopate...mora da je dobra osoba...vidi joj se po očima...