PUČE BRUKA NA BAJRAM: Hitno oglašavanje majke Aneli Ahmić zbog VREĐANJA NA NACIONALNOJ OSNOVI, izbiće SKANDAL!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Ahmić žestoko iskritikovala ćerku na Bajram!

PUČE BRUKA NA BAJRAM: Hitno oglašavanje majke Aneli Ahmić zbog VREĐANJA NA NACIONALNOJ OSNOVI, izbiće SKANDAL!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

Pripadnici islamske veroispovesti širom sveta danas slave Eid al-Fitr, Ramazanski bajram. U "Eliti" će povodom ovog praznika biti organizovana posebna proslava, a učesnica rijalitija Aneli Ahmić dobila je posebnu čestitku od majke. 

Jasmina Jasna Ahmić je Aneli poručila da odgovori učesnicima koji je vređaju na nacionalnoj osnovi. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Anelina majka poslala čestitku, nije štedela svoju ćerku

- Draga kćeri, Bajram šerif mubarek olsun, ja sam dobro koliko je to moguće biti. Trudim se da što manje gledam, ali neke stvari je nemoguće ne videti. Jedna od tih je i da te nazivaju Romkinjom, a ti nemaš ni kapi romske krvi. Tvoje familija se pita zbog čega ti ćutiš o tome i ne objasniš da ti u sebi sa očeve strane imaš turske krvi i začepiš usta osobama koje pripadaju romskoj nacionalnosti, a srame se toga - piše, između ostalog, Anelina majka, koja je aludirala na Maju.

- Aneli ponizila si se i previše... Nismo zaslužili nakon svega da nastaviš ponižavanje i nas i sebe! Dosta više! - dodala je ona, prenosi "Pink.rs".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja i Aneli ne prestaju sa svađama

Anelina majka je aludirala na Maju Marinković, koja često ulazi u sukob sa Ahmićkom. Starija Ahmićka je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografije Marinkovićeve pre plastičnih operacija, naglašavajući kako je izgledala gotovo neprepoznatljivo. Uz to, uputila je žestoke uvrede na njen račun, tvrdeći da ima fetiš vezan za konzumiranje izmeta.

- Koprofilija - to je onaj klip gde Maja Marinković g*vnara jede svoj izmet, imate klip. Znači, to je njen fetiš, koprofilija - napisala je Anelina majka na pomenutoj socijalnoj platformi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading