OSEĆALA SAM SE KAO SIROČE! Tanja Savić otkrila pozadinu čuvenog hita! Ovo dosad sigurno niste znali! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ne osetim to da sam preživela u pesmi, ne mogu da je otpevam, kao i svi umetnici!

OSEĆALA SAM SE KAO SIROČE! Tanja Savić otkrila pozadinu čuvenog hita! Ovo dosad sigurno niste znali! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Tanja Savić nikada nije krila da pesme koje je dosad snimila nose i izvesni delić njene privatnosti u sebi, a mako ko zna da čak i pesme "Siroče!" ima detalje njene autobiografije. Pevačica kaže da se i sama tako ponekad osećala, te i da je zato ovu pesmu uvek do sada pevala sa određenom setom u glasu.

- Pesme Siroče" i „Sine", na primer, smatram autobiografskim. Obe pesme su nekako teške, moram da kažem da svi moji singlovi negde nose dozu biografije. Ako ne osetim to da sam preživela u pesmi, ne mogu da je otpevam, kao i svi umetnici. Ne mogu da pevam nešto što ne doživljavam lično, tu i te kako ima istine. Kad ovako kažem ispada da sam siroče, a ustvari to nije daleko od istine - kazala je pevačica za „Grand", pa je dodala:

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, ATA Images/Antonio Ahel

Tanja Savić i njen novi dečko

 

- Što se tiče pesme „Sine", ja bih stavila još mnogo toga tu, ali pesma samo traje tri minuta, imamo to ograničenje.

Inače, pevačica trenutno uživa pored novog dečka, kog izbegava da eksponira u javnosti, a mnogi i dalje spekulišu o tome da li se zvanićno razvela ili ne od Dušana Jovančevića.

- Još nisam proverila da li sam zaista razvedena i da li sam i papirološki slobodna. Moji advokati ne znaju šta se dešava. Nemamo odgovor iz Australije. Bitno je da je sve ispalo kako treba. Videću šta je to, to treba da se desi u naredna dva, tri meseca svakako. Dušan sve to nekako zateže, a pitanje je koliko će ceo proces trajati - rekla je jednom prilikom Tanja.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading