INTIMNI ODNOSI MI SLUŽE ZA REKREACIJU! Era Ojdanić otkrio šta sve radi u spavaćoj sobi, ovo su šok-detalji!

Autor:

Zabava

02.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima!

INTIMNI ODNOSI MI SLUŽE ZA REKREACIJU! Era Ojdanić otkrio šta sve radi u spavaćoj sobi, ovo su šok-detalji!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevač Era Ojdanić bez dlake na jeziku priča o svojoj intimi, pa je sada otkrio da je u formi jer intimne odnose koristi za rekreaciju. Ona kaže da je normalno da muškarac u njegovim godinama bude seksualno aktivan, te i da to ima brojne beneficije.

- Bitno mi je da sam aktivan u spavaćoj sobi, mada ne moram samo tamo. Seks može da se upražnjava na bilo kom mestu, ako ste s pravim partnerkama! Šta mislite što sam ja u ovako dobroj formi? Pa nije sigurno od masnih kolača. U spavaćoj sobi sam kao supermen, sve može i treba - rekao je folker za medije.

Foto: shutterstock, Kurir tv printscreen

Era Ojdanić

 

Era je skoro pričao i da je bio intiman s muškarcima, te je ta njegova izjava napravila haos na društvenim mrežama.

Kod mene u kafani sam pokrivao koleginice koje su varale svoje muževe. Dolazile su sa švalerima, ćutao sam o tome uvek jer smo bili u prijateljskim odnosima. Ja sam im bio sigurna luka, znale su da ću da pokrijem. Šta se mene tiče što varaju muževe. Nisam drug s njima, nego sa pevačicama. Zbog toga decenijama imam prijateljstva koja traju na estradi. Nema zle krvi, a nađite mi neku koja će da me popljuje i kaže jednu ružnu reč za mene. Kroz moju kafanu je prošlo priča i priča, isto kao i kod Zorice Marković svojevremeno. Kod mene dolaze ljudi na prenoćište, nikad se nisam bavio tim poslom u smislu podvođenja i sličnih stvari. Ja sam domaćin čovek i moj objekat za smeštaj je čist. Pričalo se da sam bio intiman i s muškarcima! Koga briga šta narod priča, seks je lepa stvar, pa makar i sa istim polom - pričao je folker. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading