KAD UJUTRU GUCNEM RAKIJU, SKAČEM PO CEO DAN! Nada Topčagić nikad iskrenije o alkoholu, otkrila šok detalje! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisa tip koji pije razne vrste alkohola, dolazi rakija u obzir, neke vrste pelinkovca, kao i dobro domaće vino!

KAD UJUTRU GUCNEM RAKIJU, SKAČEM PO CEO DAN! Nada Topčagić nikad iskrenije o alkoholu, otkrila šok detalje! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Pevačica Nada Topčagić  kaže da redovno ujutru pije domaću rakiju, te zbog toga često posle bude vesela ceo dan. Ona kaže za medije da to nije bilo koja rakija, već isključivo njena domaća, za koju je sigurna da je dobra i da nije nikakav otrov. 

- Kad ustanem ujutru prvo što uradim jeste da gucnem malo rakije. Tako mi lepo počne dan, a obično pijem domaću rakiju za koju sam sigurna da je dobro napravljena. Nisa tip koji pije razne vrste alkohola, dolazi rakija u obzir, neke vrste pelinkovca, kao i dobro domaće vino - objasnila je pevačica.

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nada Topčagić

 

Inače, pevačica je u intervjuu za Republiku jednOm prilikom ispričala da kolege sa estrade snabdeva rakijom, te i da in često donosi pune flaše s planine Tare.

Foto: ATA Images

Nada Topčagić

 

Estradi raznosim i prodajem rakiju i voćke s Tare. Skoro me je zvala jedna koleginica, ne bih da je imenujem jer je starija žena, pa mi kaže: "Nado, ja sam se uželela one tvoje rakije! Ako dolaziš skorije, da mi spustiš dve, tri flaše, pa neka stoje u frižideru, uredno bih platila. Ja kad to čujem, dođe mi da dam radžu za džabe, pošto ona šika kao luda! Onda se setim truda koji sam uložila, pa naplatim - počela je Nada, te objasnila zbog čega najviše vremena provodi na imanju na planini:

- Meni Tara daje slobodu i ne bih tu prirodu menjala za stan u centru grada, gde udišem smog i dim. Gore na planini imam sve, a sad sam čula da me zovu Nada dama zbog načina na koji se oblačim. Ništa to nije specijalno, ja samo šijem garderobu i zato je specifična. Nemam ja kad da odlazim u salone i radnje da isprobavam šta mi prija. Kad se tako obučem, jedva čekam da što pre snimim emisiju i krenem na Taru da to sve poskidam.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading