ŽENI SAM PALIO ODEĆU, PSOVAO SAM SVE OKO SEBE! Miroslav Ilić pod gasom bio nepodnošljiv, prisetio se šta je sve radio! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

islim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene.

ŽENI SAM PALIO ODEĆU, PSOVAO SAM SVE OKO SEBE! Miroslav Ilić pod gasom bio nepodnošljiv, prisetio se šta je sve radio! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić više puta je pričao o tome koliko je bio nezgodan kad popije koju čašicu više, a sad se prisetio toga kako je vređao i psovao sve oko sebe dok je pod gasom. On kaže da je ženi palio garderobu i da su ga svi u okolini u takvom stanju teško podnosili.

Pio sam do 1989. godine i sećam se tog perioda vrlo dobro. Dešavalo se i da slomim neku čašu! Te godine sam stavio tačku i izvukao se iz svega, odnosno iz alkohola. Bio sam veoma prljav igrač kad popijem. Nije bilo prijatno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vređao ljude oko sebe. Kad se napijem, nisam znao šta radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene. Nisam umeo da pijem, a pio sam mnogo - prenosi Telegraf.rs.

Foto: RTV PINK printscreen

Miroslav Ilić

 

Pevač je potom objasnio da nije imao granicu u ponašanju i postupcima.

Zamislite čoveka budalu koji ženi zapali svu garderobu…Eto koliko je daleko sve to išlo! Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše. Presekao sam kao makazama to kad sam rešio da više ne uzmem ni kap! Jedno jutro sam ustao, prekrstio se ispred ikone Svetog Đorđa, to je moja krsna slava, i rekao ‘Budalo, nećeš više!’. Niko ne treba da ima problem sa alkoholom. To je nešto što ne može da donese osobi ništa dobro. Tako da je moj savet svima uvek da se okrenu sportu, a ne flaši.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading