PLAĆENA JE 1000 EVRA ZA VEČE! Folker progovorio o ženama s kojima je imao afere, pomenuo i jednu poznatu starletu! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker nikad iskrenije o svom ljubavnom životu, otkrio kako su mu smeštali nepoznati ljudi!

PLAĆENA JE 1000 EVRA ZA VEČE! Folker progovorio o ženama s kojima je imao afere, pomenuo i jednu poznatu starletu! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Folker Aca Lukas kaže da je umeo da plati ženama da s njim provedu noć, pa tvrdi da se cena kretala i do 1000 evra. On kaže da se dešavalo i da su mu neke dame nameštali nepoznati ljudi, što je tek kasnije saznao, ali i da je bilo onih koje su izmišljale da su spavale sa njim, a zapravo su samo izmišljale takve priče. 

Ne povezuju mene sa ženama, već se neke pojedine same povezuju sa mnom, ničim izazvane. Slušao sam sve to, neću da pominjem imena, ali bilo je situacija u poslednje vreme da se svašta priča i piše. Evo, baš je neka mala pričala, rekli su mi: "Pali kanal, vrati, neka mala priča", navodno kako je bila sa mnom, ludovala sa mnom po Crnoj Gori... Sad ja slušam i treba da se pravdam ljudima da li sam sa nekom spavao ili ne, suludo mi je sve to - rekao je folker u emisiji "Premijera - vikend specijal", pa je dodao:

Foto: Instagram.com

Aca Lukas i Maca Diskrecija

 

Nedavno je još jedna pričala o meni sve i svašta, neću da je imenujem. Rekla je da je bila sa mnom, ali sad mogu ovako javno da kažem da je dobila pare za to od ljudi koji su hteli da se obračunaju sa mnom na takav način, pa je dobila nekih sitnih 500 do 1.000 evra. Neka Maca, kako se beše zvaše... Diskrecija. To je već davno rečeno da od toga nema ništa, prošla pored mene jednom kao fan, stala da se slika. Sad sam ja kao neki Don Žuan... Daleko od toga! Da li mislite da sa takvim primercima za nekog može da se kaže da je Don Žuan? Muškarci vole da budu šmekeri, da imaju što više riba, ali kakve su ovo žene? Svi mi volimo da nas vole žene, ali pitanje je čime se hvalimo.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aca Lukas

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Strelac2011

28.01.2024 11:00

Maca izgleda na ovoj fotki kao da je peti mesec trudnoće.