OGLASILI SE RADNICI PUMPE NA KOJOJ JE LUKAS DIVLJAO! U noćnoj smeni došlo do HAOSA, policija hitno reagovala!

Autor:

Zabava

13.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stupili smo u kontakt sa radnicima pumpe, na kojoj je došlo do incidenta sa Lukasom!

OGLASILI SE RADNICI PUMPE NA KOJOJ JE LUKAS DIVLJAO! U noćnoj smeni došlo do HAOSA, policija hitno reagovala!

Foto: Pixabay.com, RTV Pink printscreen

Kako Republika ekskluzivno saznaje, pre nego što je priveden, Aca Lukas je napravio karambol na jednoj benzinskoj pumpi, gde je sa ekipom sa kojom se vozio divljao, a zaposleni su, kako bi se zaštitili odmah pozvali policiju. 

Stupili smo u kontakt sa jednim od radnika benzinske pumpe, na kojoj je pevač remetio red i mir i pretio, pre nego što je na teren izašla policija da interveniše.

- Čuli smo za to što se desilo, ali su u sve upućene kolege iz noćne smene. Došlo je do nekog haosa, ali se to nije odigralo u našem objektu. Čuli smo se ovako, ali kolege ne žele da pričaju o celom slučaju. Mi uredno radimo svoj posao - rekao nam je jedan od zaposlenih na pumpi kod Brzeća u kojoj je Aca navodno pretio zaposlenima, nakon čega su po pozivu došli nadležni organi. 

Foto: shutterstock,ATAImages

Aca Lukas

 

Podsetimo, kako smo ranije pisali, Lukas je noć proveo u policijskoj stanici u Brusu. Folker je pao na testu za narkotike, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava za vožnju pod dejstvom narkotika.

On je po službenoj dužnosti jutros izašao pred sudiju za prekršaje koji mu je odredio kaznu.

Inače, Lukas je sinoć trebalo da nastupi na Kopaoniku, ali je njegov nastup odložen. Folker se oglasio nakon puštanja iz pritvora i priznao svoju odgovornost za saobraćajni prekršaj.

Kriv sam i preuzimam odgovornost za svoje postupke.  Državni organi su radili svoj posao u skladu sa zakonom, i nemam nikakve primedbe na njihov rad - izjavio je Lukas za domaće medije nakon puštanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kg

13.01.2024 17:28

Pozdravi popa sa karaburme ako je još živ