TIJANA BOŠKOVIĆ BLIZU PRELASKA U REDOVE NAJVEĆEG RIVALA: NAJBOLJA odbojkašica NA SVETU ide kod SELEKTORA iz REPREZENTACIJE!

Autor:

Sport

13.01.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno će uzdrmati odbojkaški svet ovim

TIJANA BOŠKOVIĆ BLIZU PRELASKA U REDOVE NAJVEĆEG RIVALA: NAJBOLJA odbojkašica NA SVETU ide kod SELEKTORA iz REPREZENTACIJE!

Foto: Starsport

Tijana Bošković

Kako pišu turski mediji, Tijana Bošković je blizu prelaska iz Ezadžibašija u Vakifbank!

Iako su ranije pokušavali da je presele u moćni Vakifbank, ona je odbijala da pređe u redove najvećeg rivala.

Zato je iznenanada odjeknula vest da je dogovorila sve oko prelaska u ekipu koju predvodi selektor Srbije Đovani Gvideti.

Ipak, direktorka Vakifbanka Banu Džan Šurman ističe da interesovanje postoji, ali još dogovor nije postignut.

– Vakifbank želi u svom timu Tijanu Bošković, preneli smo joj to. Međutim, još nema reči o potpisivanju i završenom transferu - rekla je Šurman.

- Čuo sam da je Tijani Bošković nuđeno dva miliona evra za jednu sezonu, stoji u objavi pouzdanog turskog novinara.

Srpska odbojkašica i najbolja igračica sveta Tijana Bošković, od 2015. godine igra za turski Ezadžibaši. Trenutno je sa reprezentacijom Srbije aktuelna prvakinja sveta, odnosno vice-šampionka Evrope. 

Osim što ima igračke kvalitete, nedavno je pokazala i koliki je čovek. Boškovićeva se našla glavnoj ulozi, ali ne zbog igračkih performansi koje reprezentuje na svakom mogućem turniru, već zato što je doživela veliku neprijatnost od strane kineske policije.

Naime, Tijanu Bošković je dozvao jedan od navijača da joj uruči dres koji je trebalo da potpiše. Najbolji korektor sveta je krenula ka njemu, ali ju je jedna policajka u tom trenutku uhvatila za ruku. Međutim, Tijana je bila istrajna u nameri na ispoštuje svog fana, otrgla se od agresivne policajke i nastavila ka navijaču koji je na kraju dobio potpis. Ovaj njen gest naišao je na sjajne reakcije navijača na društvenim mrežama, koji se u nebesa dizali proslavljenu srpsku odbojkašicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading