VELIKA TIJANA BOŠKOVIĆ: Otrgla se policiji da bi ispoštovala navijača!

Autor:

Sport

14.09.2023

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatna scena.

VELIKA TIJANA BOŠKOVIĆ: Otrgla se policiji da bi ispoštovala navijača!

Foto: Starsport

Tijana Bošković

Odbojkašice Srbije očekuje kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Kini, a uoči takmičarskih mečeva odigrale su jedan prijateljskog karaktera. Naime, Srpkinje su sa 3:0, po setovima 25:19; 25:17; 25:13, savladale Šenžen, a scena na kraju meča izazvala je veliku pažnju javnosti.

U glavnoj ulozi bila je najbolja igračica sveta Tijana Bošković, ali ne zbog igračkih performansi koje reprezentuje na svakom mogućem turniru, već zato što je doživela veliku neprijatnost od strane domaće policije.

Naime, Tijanu Bošković je dozvao jedan od navijača da joj uruči dres koji je trebalo da potpiše. Najbolji korektor sveta je krenula ka njemu, ali ju je jedna policajka u tom trenutku uhvatila za ruku. Međutim, Tijana je bila istrajna u nameri na ispoštuje svog fana, otrgla se od agresivne policajke i nastavila ka navijaču koji je na kraju dobio potpis. Ovaj njen gest naišao je na sjajne reakcije navijača na društvenim mrežama, koji u nebesa dižu proslavljenu srpsku odbojkašicu.

Foto: prinskrin

Tijana Bošković

Inače, Boškovićeva i reprezentacija Srbije aktuelne su prvakinje sveta, odnosno vice-šampionke Evrope. Nedavno su u finalu posle velike borbe u Briselu poražene od selekcije Turske, a meč je trajao gotovo tri sata. Tijana je tada postigla 31 poen za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading