GLEDAO SAM SAMO DA SPASIM ŽIVU GLAVU! Đorđe David otvorio dušu posle tragedije, evo o čemu je razmišljao KOBNE NOĆI!

Autor:

Zabava

02.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo gledaš da uradiš sve da ostaneš u jednom komadu!

GLEDAO SAM SAMO DA SPASIM ŽIVU GLAVU! Đorđe David otvorio dušu posle tragedije, evo o čemu je razmišljao KOBNE NOĆI!

Foto: ST/B. Jovanović

Đorde David muzičar i član žirija „Zvezda Granda", stigao je u Beograd nakon što je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je nastradala jedna žena, gde je i sam proveo poslednjih deset dana, pa se pred novinarima u suzama prisetio saobraćajke i žene koju je usmrtio na licu mesta.

On je sada otkrio šta mu je prolazilo kroz glavu u trenucima kada sedešavala saobraćajka, pa je opisao te sekunde.

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

-  Nisam imao vremena da razmišljam o bilo čemu. Samo gledaš, kada sam s puta sleteo, da uradiš sve da pokušaš da ostaneš u jednom komadu. Ne razmišljaš da l’ ćeš poginuti, umreti ili bilo šta, nego razmišljam o tome da ne naletim na još nešto ili na još nekoga. Kada se automobil definitivno zaustavio dole, samo sam krenuo da razmišljam šta prvo treba da uradim - počeo je Đorđe za Grand, pa je nastavio:

- Pokupio sam dokumenta, uzeo sam novčanik, telefon, ključ od auta i pogledao da li još nešto treba da ponesem jer sam krenuo da razmišljam šta treba da imam uz sebe. Jer znam da sad sledi uviđaj, sledi susret s organima reda, sa saobraćajcima, hitnom pomoći, uviđajcima, ljudima koji su inspektori ili iz tužilaštva. Mislim da sam uprkos svemu bio vrlo pribran. Sve ovo posle toga je jednostavno lančana reakcija koja je potpuno normalna. I dalje sve ovo treba u mojoj glavi da se slegne, naravno, jer je čovek u stanju šoka i ne može to tek tako da prođe.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading