PUTINOVA KUĆA SPALJENA DO TEMELJA! Zapaljen mu i hotel, cela porodica na meti napadača! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.01.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga je i dalje u toku, utvrđuju se okolnosti pod kojima je kuća izgorela.

PUTINOVA KUĆA SPALJENA DO TEMELJA! Zapaljen mu i hotel, cela porodica na meti napadača! (VIDEO)

Foto: x/jason jay smart

Kuća rođaka predsednika Rusije Vladimira Putina u Rjazanju izgorela je do temelja, i dalje pod misterioznim okolnostima.

Roman Putin (45) je vlasnik kuće, a njegov najstariji sin je bio u kući kada je izenanada buknula vatra. Na svu sreću, uspeo je da izađe bez povreda. Uzrok požara se još uvek istražuje, a prema nezvaničnim informacijama, kuću Romana Putina zapalili su lokalni partizani, frakcija koja se do sada nije isticala u javnosti po nekim ekstremnijim gestovima.

 U trenutku požara se Roman nalazio van grada, a ovo je već drugo imanje njegovo koje je spaljeno u poslednjih nekoliko meseci.

 

 

Naime, nepoznati počinioci su spalili hotel u udaljenom Novom Urengoju u kome je Roman imao kancelarije. Šteta je procenjena na desetak miliona evra. Incident se dogodio nakon što je Roman bio povezan sa planom da ugosti dva talasa izbeglica iz oblasti Donbasa u istočnoj Ukrajini. On je ponudio da lično finansira treći talas od 500 izbeglica u znak podrške Putinovoj invaziji, prenosi Sun.

Republika

Foto: X/printscreen

Roman Putin

Inače, Roman je pod sankcijama Zapada zbog povezanosti sa Putinom, a svoju karijeru je navodno započeo u tajnim službama nakon čega je godinama radio u Federalnoj službi bezbednosti. Prešao je u lokalnu upravu pre nego što je osnovao kompaniju pod nazivom Putin Consulting za trgovinu poznatim porodičnim imenom.

Кontroverzni biznismen osnovao je i stranku Narod protiv korupcije, ali nije uspeo da dobije mesto u parlamentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading