KRAJ "SAPUNICE"! Partizanov VUNDERKIND KONAČNO ima NOVI KLUB!

Autor:

Sport

20.01.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko bisera srpskog fudbala dobila je poslednje poglavlje.

KRAJ "SAPUNICE"! Partizanov VUNDERKIND KONAČNO ima NOVI KLUB!

Foto: Fudbalski savez Srbije

Matija Popović prošao je lekarske preglede u Napulju, a postaće član šampiona Italije.

Mladi srpski vezista rođen 8. januara 2006. godine prvo će na pozajmicu u Frozinone.

Popović je bio na pragu prelaska u Milan, ali je praktično već postignut dogovor propao, pošto nije došlo do završnog sporazuma između kluba i menadžera i roditelja igrača sa druge strane.

 

 

U trku za Popovića, rođenog u Nemačkoj, uključio se i Bajern. Na kraju je pobednik Napoli, a jedan od bisera srpskog fudbala će konačno početi da igra fudbal.

Kao istorija ostaje da nije došlo do dogovora sa Partizanom oko ugovora, a generalni direktor crno-belih Miloš Vazura pričao je da su mu bili ponuđeni dobri uslovi kao nijednom njegovom vršnjaku pre.

Popović je jedan od najvećih svetskih talenata u svom godištu. Krasi ga brzina, izuzetan dribling, pregled igre i lucidnost.

Što se Partizana tiče, prelazni rok, barem što se tiče dovođenja igrača, kako tvrdi Ivica Kralj, završen je. U redove crno-belih pristigli su Nikola Miličić, Denil Kastiljo, Leonard Ovusu, Miloš Krunić i gotovo izvesno Jung-jun Goh.

Crno-bele su napustili Kristijan Belić koji je pojačao AZ Alkmar, Mihajlo Ilić koji je prešao u redove Bolonje kao i Kvinski Menig koji je otišao u redove Konje.

Izabranici Igora Duljaja su na pripremama na Kipru, a tamo će pokušati da izbuse formu i u nastavku šampionata zadrže prednost u osnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading