BOGATI BIZNISMEN JOVANE JEREMIĆ ODREŠIO KESU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Voditeljka pokazala poklon zbog kog će vam popadati vilice!

Autor:

Zabava

14.02.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se pohvalila skupocenim poklonom za Dan zaljubljenih.

BOGATI BIZNISMEN JOVANE JEREMIĆ ODREŠIO KESU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Voditeljka pokazala poklon zbog kog će vam popadati vilice!

Foto: e-tock

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila nedavno se pojavila na jednom prestoničkom događaju sa dečkom, biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim se strastveno ljubila ispred fotoreportera i drugih prisutnih. Oni su privukli najviše pažnje, a Dragan je pokazao koliki je džentlmen, pa je Jovani nosi bundu kad je skinula na kratko. 

Jovana je okupljenim medijima na proslavi rođendana emisije "Ekskluzivno" rekla kako se slaže sa izabranikom. 

Republika

Foto: e-tock

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

- Mene on svaki dan obraduje nečim, a najveći je poklon kada je sa mnom, najveći poklon mi je da taj dan bude tu uz mene. Ja sam zadovoljna sobom, želim da dobro izgledam, do leta ću biti još zategnutija, pazim šta jedem. On se bavi tenisom i jako vodi računa o sebi, mi smo identični - rekla je voditeljka.

Jovana je tada otkrila da će na Dan zaljubljenih biti uz svog partnera, te da joj je to najbolji poklon koji može da dobije.

Međutim, Dragan je imao drugi plan. On je spremio i poklon svojoj devojci.

Zlatna ruža sa posvetom i skupocene naočare marke Kartije. Voditeljka se odmah pohvalila poklonom na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

 

Inače, Jovana kaže da bi rado Draganu rodila sina, s obzirom na to da bi to uradila samo muškarcu kog voli.

-  Rodila bih drugo dete, samo u slučaju da tog muškarca iskreno volim. Jedno dete imam i dobila sam ćerku iz ljubavi, tako da samo tako kod mene dolazi u obzir. Nema prenemaganja i nepromišljenih poteza. Sve se zna, kako u životu, tako i u ljubavi i poslu - objasnila je ona tada za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading