NISAM OČAJNICA DA DRAGANA ZAVODIM KUHINJOM: Jovana Jeremić priznala čime je zaludela bogatog biznismena, ovo mu priprema za Dan zaljubljenih!

Autor:

Zabava

13.02.2024

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je otkrila svoju najveću tajnu, ovako to rade zavodnice.

NISAM OČAJNICA DA DRAGANA ZAVODIM KUHINJOM: Jovana Jeremić priznala čime je zaludela bogatog biznismena, ovo mu priprema za Dan zaljubljenih!

Foto: e-tock

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se prethodne večeri na jednom prestoničkom događaju sa dečkom, biznismenom Draganom Stankovićem, sa kojim se strastveno ljubila ispred fotoreportera i drugih prisutnih. Oni su privukli najviše pažnje, a Dragan je pokazao koliki je džentlmen, pa je Jovani nosi bundu kad je skinula na kratko. 

Jovana je okupljenim medijima na proslavi rođendana emisije "Ekskluzivno" rekla kako se slaže sa izabranikom. 

- Mene on svaki dan obraduje nečim, a najveći je poklon kada je sa mnom, najveći poklon mi je da taj dan bude tu uz mene. Ja sam zadovoljna sobom, želim da dobro izgledam, do leta ću biti još zategnutija, pazim šta jedem. On se bavi tenisom i jako vodi računa o sebi, mi smo identični - rekla je voditeljka, pa otkrila kakva je domaćica i da li kuva svom novom izabraniku:

Republika

Foto: e-tock

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

- Znam nekad da skuvam nešto Draganu i meni, ali ne želim. Puno sam u životu spremala, sada neka meni spremaju. Muškarac se nikada ne zavodi kuhinjom, to rade očajnice. Muškarac se zavodi intelektom i kvalitetnim vođenjem ljubavi. Zbog žene koja je u krevetu zver i koja je umetnica u ljubavi, svakome spadaju gaće i pre nego što sa njom legne u krevet - rekla je voditeljka kroz smeh za Blic.

Inače, Jovana kaže da bi rado Draganu rodila sina, s obzirom na to da bi to uradila samo muškarcu kog voli.

-  Rodila bih drugo dete, samo u slučaju da tog muškarca iskreno volim. Jedno dete imam i dobila sam ćerku iz ljubavi, tako da samo tako kod mene dolazi u obzir. Nema prenemaganja i nepromišljenih poteza. Sve se zna, kako u životu, tako i u ljubavi i poslu - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading