JOVANU JEREMIĆ NAPAO MANIJAK ISPRED ZGRADE, POLICIJA MOMENTALNO REAGOVALA: Drama u centru grada, voditeljka u neverici!

Autor:

Zabava

12.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je alarmirala policiju, zbog manijaka koji ju je sačekao ispred zgrade.

JOVANU JEREMIĆ NAPAO MANIJAK ISPRED ZGRADE, POLICIJA MOMENTALNO REAGOVALA: Drama u centru grada, voditeljka u neverici!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Jovana Jeremić nedavno je doživela ozbiljan stres, kada je ispred zgrade sačekao čovek, koji joj je, kako prenosi Star, počeo pretiti. Voditeljka je odvela ćerku u vrtić, zatim otišla na trening, a kada se vraćala kući, spopao ju je čovek koji ima oko pedeset godina i koji je bio visok i krupan.

Jovana je bila u šoku i nije znala šta se dešava, a onda je krenuo da joj preti:

- Čim je izašla iz kola, sačekao ju je taj čovek i počeo da viče. Jovana ga nije razumela, nasmejala se i pitala da li se njoj obraća. Krenuo je da urla i da je vređa, a Jovana je bila u šoku. Pitala je nekoliko puta "Gospodine, ko ste vi?" - priča izvor blizak Jovani za Star, pa dodaje:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

- On je nastavio da urla, a kako je Jovana pokušavala da ga zaobiđe, on je sve vreme stajao ispred nje i nije joj dozvoljavao da prođe. Rekla mu je da se pomeri i da će zvati policiju. Kako je spomenula policiju, on je počeo da izgovara vulgarne reči, pa zapretio da će sledeći put da joj izbuši gume. Jovani uopšte nije bilo svejedno, a još veći šok jeste bila činjenica da prolaznici nisu reagovali. Uzela je telefon i pozvala policiju, kada se manijak uverio da ona zaista zove policiju, brže-bolje je pobegao. Koliko znam, taj čovek je odmah priveden na saslušanje i zabranjeno mu je da joj priđe - završava izvor.

Kako dalje prenosi Star, voditeljka ovaj slučaj nije želela da komentariše, jer je u medijskoj ilegali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading