MAJKA JOVANE JEREMIĆ NAPOKON PREKINULA TIŠINU: Izašla u javnost, pa otkrila šta šta zamera ćerki!

Autor:

Zabava

27.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Jovane Jeremić neprestano moli ćerku da prikoči.

MAJKA JOVANE JEREMIĆ NAPOKON PREKINULA TIŠINU: Izašla u javnost, pa otkrila šta šta zamera ćerki!

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić oduvek je bila otvorena kada je reč o svojim roditeljima, Olgi i Miodragu. Njihov odnos bio je predmet javnih izjava i Jovaninih objava na društvenim mrežama, a često su isticali kako se odnos među njima menjao kroz godine.

Jovana je otvoreno govorila o odnosu sa svojom majkom, ističući kako se s njom ne slaže oko svega. Olga je jednom prilikom stala pred TV kamere i iznela svoje mišljenje o ćerki.

Miodrag Jeremić, Jovanin otac, takođe je bio prisutan u javnosti izražavajući svoju podršku ćerki, ali ističući i svoje zamerke povodom njenog javnog iznošenja intimnih detalja. Ipak, ponosno je isticao Jovanine uspehe i samostalnost:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

- Ponosna sam na Jovanu, ali malo mora da prikoči - kazala je majka voditeljke.

- Nikad dosad nisam dala izjavu za televiziju... Ja Jovani dajem 101 savet, ali nisam baš sigurna da li sluša - dodala je tom prilikom za "Premijeru - vikend specijal".

Jovana ne krije da se sa mamom ne slaže oko svega.

 

 

- Juče me je zvala mama. Juče joj je bio rođendan. Poručila mi je nešto sto nikada nije do sad. Lepo. Iz duše. Mislim da se nebeske kapije otvaraju za bas velike stvari. Mama, hvala ti. Čak i kad se ne slažemo koji je put, mama, znaš da su nam ciljevi uvek bili isti. Volim te. Na svoj način. Tvoja ćerka - istakla je ranije Jovana na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading