UŽAS U SREMČICI: Sudar kvada i automobila, povređen dečak!

Autor:

Hronika

27.01.2024

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni maloletnici u saobraćajnoj nezgodi u Sremčici

UŽAS U SREMČICI: Sudar kvada i automobila, povređen dečak!

Foto: shutterstock


U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Sremčici, vozač i suvozač kvada su povređeni, a obojica su maloletni. Nezgoda se desila oko 18 časova, kada je kvad, kojim je upravljalo maloletno lice, naleteo na automobil, prenosi Telegraf.rs.

Detalji saobraćajne nezgode

Prema informacijama, kvadom je upravljalo maloletno lice iza koga je takođe bio maloletnik. Vozač kvada je upućen u zdravstvenu ustanovu, dok je suvozač prevezen u Urgentni centar. Ljudi su se okupili oko lica mesta gde je brzo stigla i Hitna pomoć.

Ova nezgoda baca svetlo na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i bezbedne vožnje, naročito kada su u pitanju maloletni vozači.

Hitna pomoć i reakcija građana

Hitna pomoć je brzo reagovala i pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima, dok su građani okupljeni na mestu nesreće pokazali solidarnost i brigu za ugrožene.

Očekuje se dalja istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti ove saobraćajne nezgode i preduzele odgovarajuće mere kako bi se slični incidenti ubuduće sprečili. Sve dok se detalji ne razjasne, važno je podići svest o važnosti poštovanja saobraćajnih pravila i vožnje u skladu sa propisima.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading