DEČKO JOVANE JEREMIĆ GRADI DVORAC U GROCKOJ: Dron usnimio "pekarsko carstvo" Dragana Stankovića! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

18.01.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imućni preduzetnik gradi novu kuću na velelepnom imanju u Grockoj!

DEČKO JOVANE JEREMIĆ GRADI DVORAC U GROCKOJ: Dron usnimio "pekarsko carstvo" Dragana Stankovića! (PAPARACO)

Foto: Republika.rs, Instagram/jeremicjovana

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je ozvaničila svoju vezu sa uspešnim biznismenom Draganom Stankovićem, koji je vlasnik jednog od najpoznatijih lanaca pekara u Srbiji i regionu. Ekipa portala Republika napravila je prve paparaco fotke Draganovog "pekarskog carstva" u Grockoj, a sada se pojavio i snimak njegovog velelepnog imanja.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Imanje Dragana Stankovića u Grockoj

Ekipa emisije "Paparazzo lov" usnimila je Draganovo imanje iz vazduha i sada se jasno vidi u kakvom bogastvu živi imućni privrednik. Dvorište je ograđeno kamenom ogradom i velikom kapijom, ispred koje se nalaze srebrni lavovi, dok se na imanju nalaze i dve kuće. Jedna u kojoj Draganova porodica živi, a druga koja se gradi i koja liči na dvorac.

Jeremićeva je nedavno izjavila da je od Dragana poželela vilu u Beogradu.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Velepno imanje dečka Jovane Jeremić

- Volela bih da se ove godine uselim u veliku kuću sa bazenom i da ta kuća bude, po mogućstvu, na Senjaku. Jedna lepa vila da to bude. Naravno da bih volela da ta vila bude na moje ime, ali ako ne, može i na njegovo. Bitno mi je samo da uživam. Posluga se podrazumeva. Bitno mi je da imam ženu koja će da kuva i da čisti, moje je da šefujem - istakla je Jeremićeva.

Nedavno je isplivao i dokument u kom se vidi kola je Draganova zarada.  Naime, Dragan je u 2022. godini imao prihod od 6.248.996.000,00 dinara, dok je rashod bio 5.893.175.000,00 dinara, što znači da je njegova čista zarada bila 300.831.000,00 dinara, što je preko 2.500.000 evra, koje je zaradio tokom 2022. godine, preneo je "Blic".  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading