PROLEĆE U JANUARU I 20 STEPENI! Danas veoma toplo, a sutra TOTALNI OBRT!

Autor:

Vesti

18.01.2024

06:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nagla promena temperature od sutra!

PROLEĆE U JANUARU I 20 STEPENI! Danas veoma toplo, a sutra TOTALNI OBRT!

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Danas vetrovito i još toplije u odnosu na jučerašnji dan, maksimalna temperatura od 15 do 20 °C, osim u na istoku zemlјe gde će biti hladnije sa najvišom temperaturom od 2 do 6 °C.

Na planinama intenzivno toplјenje snega.

Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni, a u košavskom području jugoistočni vetar, na jugu Banata i ponegde u planinskim predelima i sa udarima olujne jačine. Kasnije posle podne vetar u slablјenju.

Tokom dana promenlјivo, ujutru i pre podne mestimično sa kišom koja će se na istoku zemlјe, usled niskih temperatura, lediti pri tlu.

Sutra zahlađenje

U petak naglo zahlađenje uz prelazak kiše u sneg, pre podne u Vojvodini i zapadnoj Srbiji uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača, a u drugom delu dana i u ostalim predelima. Počeće da duva jak severni i severozapadni vetar.


U subotu na severu Srbije razvedravanje, a u ostalim krajevima oblačno sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Vetar će biti u slablјenju.

U nedelјu suvo sa dužim sunčanim intervalima ali hladno vreme.

Upozorenje RHMZ

Kiša koja se ledi pri tlu očekuje se ujutru i pre podne na širem području istočne Srbije (u Timočkoj i Negotinskoj Krajini, kao i u planinskim predelima u ovoj regiji).

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading