DŽONIĆ I DALJE TVRDI: NISAM KRIV! Trostruki ubica iz sela Moravac hoće da se žali Vrhovnom sudu na DOŽIVOTNU ROBIJU!

Autor:

Hronika

14.02.2024

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionisanom vatrogascu potvrđena je doživotna robija u Apelacionom sudu u Nišu početkom nedelje.

DŽONIĆ I DALJE TVRDI: NISAM KRIV! Trostruki ubica iz sela Moravac hoće da se žali Vrhovnom sudu na DOŽIVOTNU ROBIJU!

Foto: Facebook

Goran Džonić osumnjičen da je ubio porodicu Đokić

Goran Džonić, osuđeni trostruki ubica iz sela Moravac kod Aleksinca žaliće se Vrhovnom sudu u Beogradu na presudu Višeg suda u Nišu kojom je osuđen na doživotnu robiju.

- Žalba Vrhovnom sudu je vanredni pravni lek po zahtevu za zaštitu zakonitosti. Sve se to radi u skladu sa evropskim konvencijama za zaštitu ljudskih prava. Normalno, to bi trebalo ovih dana da se uskladi i koncipira sa branjenikom - rečeno nam je u advokatskoj kancelariji Pešić koja po službenoj dužnosti zastupa Gorana Džonića.

Džonić i njegova odbrana su se žalili na presudu Višeg suda u Nišu tako da je 17. januara veće ovog suda pretreslo njegove navode i izjavu odbrane.

Nakon toga je donuta odluka da nema osnova da se on ponovo nađe ispred veća Višeg suda. On je na doživotnu robiju osuđen 13. juna prošle godine. I tada i 17. januara pred Apelacionim sudom je tvrdio da on nije učinio teško ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i Lidije Đokić (25) 27. septembra 2021. godine.

U Apelacionom sudu su kazali da lica koja su osuđena na kaznu doživotnog zatvora mogu da traže uslovni otpust nakon odležanih 27 godina zatvora.

Glavni dokazi koji su uticali na odluku suda da dobije doživotnu robiju su pištolj na kome je nađen biološki materijal pokojne Lidije Đokić, snimci kamera i novac koji je pronađen na njegovom placu, a koji potioče iz kasnije zapaljenog pasata u vlasništvu Gorana Đokića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading