MIĆALOVIĆKE NA OKUPU: Sloboda pozirala sa MAMOM i sestrama, fotografija ZLATA VREDNA!

Autor:

Zabava

29.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva ljubav i lepota stakle su u jednu sliku!

MIĆALOVIĆKE NA OKUPU: Sloboda pozirala sa MAMOM i sestrama, fotografija ZLATA VREDNA!

Foto: Marko Edge

Glumica Sloboda Mićalović pre nekoliko dana zablistala je na crvenom tepihu u beogradskoj MTS dvorani na premijeri filma "Jorgovani" u kojem igra glavnu žensku ulogu. Te večeri podršku su joj pružili suprug Vojin Ćetković i mnoge kolege, kao i tri posebne osobe u njenom životu.

Nakon premijere glumica je spontano pozirala sa sestrama Draganom i Mirjanom i majkom Milicom, a u ovu fotografiju stala je sva ljubav i lepota. Ovo je retka prilika da porodicu Mićalović vidimo na okupu.

Zauvek najveća podrška. Bravo, Bojka moja - napisala je najstarija sestra Mićalović u opisu fotografije, koju je Sloboda podelila na svom storiju na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

 

"Blago majci kakve vas je rodila", "Posle 7 godina, na istom mestu ista podrška i ljubav", "Nešto najlepše", "Divni" - samo su neki od komentara ispod objave.

Podsetimo, Milica se za razliku od svog pokojnog supruga Dragana, koji je bio veliko ime u svetu glume, ne bavi javnim poslom. Sloboda i Dragana su krenule očevim stopama, a najnoviji film "Jorgovani" u kojoj su se posle 15 godina ponovo spojili Mićalovićeva i Ivan Bosiljčić od danas je na redovnom bioskopskom repertoaru.

Divno smo se družili na setu. Da bi ovo sve teklo i da bi se videlo da mi jesmo tim atmosfera je morala da bude dobra. Jedino je bilo malo teže jer sam preko dana radila u pozorištu, a noću sam snimala. Malo smo i mi sami bili iščašeni zbog tog noćnog snimanja jer kad zaređate 20 noći, a preko dana još radite to je baš naporno, ali je dobro za film i doprinelo je dodatnom mraku koji nam je bio potreban u ovoj priči. Što se tiče saradnje sa Ivanom, znate, partneri ili fukcionišu ili ne. Iza svega se krije zajednički pogled na život, a nas dvoje imamo toliko poverenja jedno u drugo da smo prešli tu granicu šta ko misli i da li mene partner procenjuje da li sam dobro odigrala nešto ili ne. Mi možemo da se toliko zaigramo da nama bude lepo i da mi budemo zadovoljni scenom - ispričala je Sloboda za Republiku uoči premijere filma "Jorgovani".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading