PROCURILA INTIMNA FOTKA ANE NIKOLIĆ IZ KREVETA: Pevačica skoro GOLA, fanovi ŠOKIRANI! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.01.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva još jednom uspela da šokira svoje fanove, ovo niko nije očekivao!

PROCURILA INTIMNA FOTKA ANE NIKOLIĆ IZ KREVETA: Pevačica skoro GOLA, fanovi ŠOKIRANI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

Popularna pevačica Ana Nikolić ponovo je šokirala publiku na društvenoj mreži Instagram. Ona je na svom storiju na ovoj mreži objavila fotografiju iz kreveta, gde je pozirala samo u donjem vešu, koji je malo toga sakrio. 

Pevačicu su odmah napali na društvenim mrežama. "Šta se dešava sa Anom Nikolić?", "Nekada je bila erotična, a sada je vulgarna", "Ana, ne priliči ti, saberi se", "Sve vidimo, degutantno", "Ana, ovog puta si preterela", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić šokirala pratioce na Instagramu

Inače, Ana je nedavno pokazala preko društvenih mreža novog partnera, Nemanju, kog zovu Manja, a od kog se po svemu sudeći ne odvaja otkako su uplovili u romansu.

- Ana uživa u vezi sa Manjom. On se praktično uselio kod nje u stan, non-stop su zajedno. Ide sa njom i u šoping, nosi joj kese i po molovima. Upoznali su se preko Instagrama. Dopisivali su se neko vreme. Oduševila se njegovom pričom i stavovima, vrlo brzo su se i upoznali i smuvali. Nije htela to ni da krije, zato se odmah i snimala zajedno s njim na Instagramu uz svoju pesmu "Labilna", koja joj je jedna od omiljenih, a koju je za nju pisao bivši suprug Rasta - ispričao je za "Espreso" upućen izvor, dok su njene komšije prokomentarisale njihovu vezu:

- Jao, to je taj. Pa viđam ga u poslednje vreme često, ali mi s njom često viđamo neke muškarce koji dolaze i odlaze. Jednom sam baš uhvatila momenat kad su izlazili iz auta, on je vozio. Mogu vam reći da on uopšte ne ide uz nju, može u zubima da ga nosi. On je relativno nov posetilac ovde, pa mi nije palo na pamet da je s njim u vezi. Ali, neka, samo neka ona konačno pronađe sreću - rekla je Anina komšinica za "Kurir".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Jedan stariji komšija takođe je prokomentarisao Aninu novu vezu.

- Znao sam ja to pre vas (smeh). Stalno su tu, idu levo-desno, izgleda da su se našli. Evo, dva sata pre nego što sam vas video i oni su bili tu. Ona onako obučena u svom fazonu, a on joj je otvarao vrata. Nije da je baš neki frajer, ali hajde, nije sve u izgledu - rekao je komšija Ane Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading