KOMŠIJE IH UHVATILE NA DELU! Ana Nikolić u akciji sa novim dečkom, on doživeo DEBAKL!

Autor:

Zabava

29.01.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Ane Nikolić su progovorile o njenom novom dečku i njihovom odnosu.

KOMŠIJE IH UHVATILE NA DELU! Ana Nikolić u akciji sa novim dečkom, on doživeo DEBAKL!

Foto: Instagram printscreen

Ana Nikolić sa novim dečkom

Pevačica Ana Nikolić nedavno je pokazala preko društvenih mreža novog partnera, Nemanju, kog zovu Manja, a od kog se po svemu sudeći ne odvaja otkako su uplovili u romansu. Kako sada javnost zanima ko je on i čime se bavi, nedavno su isplivale dosad neviđene fotografije.

Kako komšije nedaleko od zgrade u kojoj Nikolićka živi pričaju da on maltene svakodnevno dolazi kod nje, očigledno je stvar već sada vrlo ozbiljna. 

- Ana uživa u vezi sa Manjom. On se praktično uselio kod nje u stan, non-stop su zajedno. Ide sa njom i u šoping, nosi joj kese i po molovima. Upoznali su se preko Instagrama. Dopisivali su se neko vreme. Oduševila se njegovom pričom i stavovima, vrlo brzo su se i upoznali i smuvali. Nije htela to ni da krije, zato se odmah i snimala zajedno s njim na Instagramu uz svoju pesmu "Labilna", koja joj je jedna od omiljenih, a koju je za nju pisao bivši suprug Rasta - ispričao je za Espreso upućen izvor.

Republika

Foto: printscreen

Ana Nikolić, dečko

 

- Jao, to je taj. Pa viđam ga u poslednje vreme često, ali mi s njom često viđamo neke muškarce koji dolaze i odlaze. Jednom sam baš uhvatila momenat kad su izlazili iz auta, on je vozio. Mogu vam reći da on uopšte ne ide uz nju, može u zubima da ga nosi. On je relativno nov posetilac ovde, pa mi nije palo na pamet da je s njim u vezi. Ali, neka, samo neka ona konačno pronađe sreću - rekla je Anina komšinica.

Jedan stariji komšija takođe je prokomentarisao Aninu novu vezu.

- Znao sam ja to pre vas (smeh). Stalno su tu, idu levo-desno, izgleda da su se našli. Evo, dva sata pre nego što sam vas video i oni su bili tu. Ona onako obučena u svom fazonu, a on joj je otvarao vrata. Nije da je baš neki frajer, ali hajde, nije sve u izgledu - rekao je komšija Ane Nikolić za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading