JADNO I BEDNO! Zvezda Majamija se OBRUKALA kada ju je Jokić ZAGRLIO! Srbin OVO nije ZASLUŽIO! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.03.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sraman potez Bema Adebaja kod ovog duela.

JADNO I BEDNO! Zvezda Majamija se OBRUKALA kada ju je Jokić ZAGRLIO! Srbin OVO nije ZASLUŽIO! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube

Košarkaši Denvera preuzeli su lidersku poziciju na Zapadu, nakon što su u gostima rutinski savladali Majami rezultatom 100:88 u reprizi prošlosezonskog NBA finala.

Meč je obeležio jedan sraman potez zvezde domaćeg tima Bema Adebaja, ali i sjajna partija Nikole Jokića. Najbolji igrač Nagetsa zabeležio je 12 poena, 14 skokova, šest asistencija i jednu ukradenu loptu.

Međutim, ono što je privuklo pažnju ljubitelja košarke "preko bare" jesu četiri izgubljene lopte, od kojih je jedna izazvala veliku pažnju.

Denver je imao poslednji napad na meču, a lopta je bila kod dvostrukog MVP najjače lige na svetu. Umesto da napadne koš rivala, Somborac je stao i čekao da vreme istekne.

U poslednjim sekundama utakmice, spustio je loptu na parket i zagrlio svog čuvara, Bema Adebaja. Međutim, umesto fer igre, Adebajo je napravio šokantan potez!

Uzeo je loptu sa parketa i tako zabeležio "osvojenu" loptu u svoju statistiku, dodajući Jokiću četvrtu izgubljenu loptu.

Ovaj krajnje nesportski potez druge zvezde Majamija privukao je veliku pažnju ljubitelja NBA na društvenim mrežama. Mnogi su osudili Adebajov postupak, ističući da takvo ponašanje nema mesta u vrhunskom sportu poput "magične igre pod obručima".

Nakon ovog incidenta, sigurno je da će ova tema još dugo biti aktuelna, a potez Bema Adebaja će ostati upamćen kao jedan od najnesportskijih u NBA ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading