SLON UBIO TURISTKINJU NA SAFARIJU! Išao direktno na vozilo i ubio je! "O moj bože, dolazi brzo" (VIDEO)

Autor:

Svet

03.04.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan napad slona na turiste u Nacionalnom parku Kafue

SLON UBIO TURISTKINJU NA SAFARIJU! Išao direktno na vozilo i ubio je! "O moj bože, dolazi brzo" (VIDEO)

Foto: printskrin


U subotu je došlo do tragičnog incidenta u Nacionalnom parku Kafue u Južnoafričkoj Republici, kada je slon napao vozilo sa šest turista, od kojih je jedna žena, američka državljanka starosti 80 godina, nažalost preminula.

Napad razjarenog slona

Prema snimku koji je zabeležen tokom napada, može se videti kako je slon jurio u korak sa vozilom brzinom od oko 30 kilometara na sat, dok su putnici u panici vikali i uzdisali. Očevici tvrde da je slon bio odvojen od svog krda, što je moglo doprineti njegovom agresivnom ponašanju.

 

 


Neizvesnost oko identiteta žrtve

Identitet preminule žene još uvek nije potvrđen, a nadležne službe nastavljaju istragu kako bi utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.


Safari forumi su odjeknuli komentarima o ovom slučaju, pri čemu mnogi izražavaju nezadovoljstvo zbog toga što se vozilo zaustavilo usred napada slona. Postavlja se pitanje zašto vozač nije nastavio vožnju, a jedan od komentara čak sugeriše mogućnost da je vozač možda sleteo s puta. Nacionalni park za sada nije dao zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom.

Potvrda o žrtvama i povređenima

Kit Vinsent, glavni izvršni direktor kompanije Vildernes, koja pomaže u očuvanju Nacionalnog parka Kafue, potvrdio je da je jedan američki gost preminuo, dok je drugi teško povređen, a četvoro turista zadobilo lakše povrede.

Ovaj tragični incident baca svetlo na rizike koji prate safari ture, istovremeno naglašavajući važnost poštovanja sigurnosnih mera prilikom poseta divljim životinjama u njihovom prirodnom staništu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading