POKOJNA MARINA JE SVE PREDVIDELA! Ostvarile se reči čuvene hitmejkerke, evo šta je Priji rekla davnih dana!

Autor:

Zabava

13.04.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je tu mnogo odricanja. Moja porodica se veoma istrošila, a mama je zbog mene izgubila posao!

POKOJNA MARINA JE SVE PREDVIDELA! Ostvarile se reči čuvene hitmejkerke, evo šta je Priji rekla davnih dana!

Foto: Blic TV printscreen, ATA Images

Pokojna hitmejkerka Marina Tucaković rekla je pevačici Aleksandri Prijović davnih dana da je pred njom blistava karijera, još dok se takmičila u "Zvezdama Granda". Nakon što je na televiziji Pink emitovan specijal, mnogi su se prisetili toga kako je tekao razgovore pevačice i Marine, pa je mnoge scena dirnula, a činjenica je da je Tucakovićka već tada u Aleksandri videla dobrog pevača, s blistavom karijerom. 

Foto: RTV PINK printscreen

Marina Tucaković

 

Odlično si pevala! Svidelo mi se sve što sam čula! Još uvek si mlada, ali život je pred tobom i dobra karijera, sigurna sam u to - rekla je kratko Marina.

U isto vreme, Aleksandra je u više navrata pričala o tome koliko je za nju bilo teško da se probije na estradi, a imala je i finansijskih problema dok se takmičila u Zvezdama Granda.

Foto: RTV PINK printscreen

Aleksandra Prijović

 

Smejali su mi se kada sam pevala u školi, pa kasnije i u “Zvezdama Granda”. Govorila sam im da će se jednog dana hvaliti da su išli sa mnom u školu. Na kraju se tako i desilo. Bilo je tu mnogo odricanja. Moja porodica se veoma istrošila, a mama je zbog mene izgubila posao. Snimanja su bila vikendom, a mama je u to vreme pevala u jednom klubu u Hrvatskoj. Pošto nije stizala da me vozi u Beograd, morala je da izabere i tako je ostala bez tog angažmana. Tata, baka i deka su vodili autobus sa navijačima, a ja sam išla sa mamom. Bila sam baš mlada i neiskusna, nisam se snalazila ni sa šminkom ni sa garderobom. Sada kada vidim te snimke bude mi krivo što se nisam lepše obukla ili našminkala ili napravila neku lepšu frizuru. Niko u to vreme nije imao stiliste i osobe koje brinu kako izgledamo, prosto smo svi sami sebe oblačili kako smo znali i umeli. Kada sam ispala iz takmičenja, čvrsto sam rešila da neću više pokušavati u ‘Zvezdama granda'”.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading