PEVAČICA SE UDALA DA NE BI OTIŠLA U ZATVOR! Ovo su hit detalji, bila je u drugoj zemlji, pa morala da uđe u brak zbog papira!

Autor:

Zabava

13.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mislim, mi smo se zavoleli, živeli smo zajedno, ali ja sam mu rekla: "Slušaj, znači, ovo nije sad pravi brak!

PEVAČICA SE UDALA DA NE BI OTIŠLA U ZATVOR! Ovo su hit detalji, bila je u drugoj zemlji, pa morala da uđe u brak zbog papira!

Foto: Instagram.com

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara kaže da je u prvi brak ušla jer je bila na tezgi u inostranstvu, pa je morala da se uzme sa prvim suprugom Lazarom Dugalićem, kako je ne bi uhapsili! Pevačica se prisetila iskustva koje danas rado prepričava i koje joj je smešno, ali je tada morala brzo da reaguje kako ne bi upala u probleme.

Foto: ST/Dragan Kadić

Dara Bubamara

 

- Za svoj prvi brak kažem da mi je bio sprdnja jer se desio spontnao i iz zezanja, a sad ću reći zašto iz zezanja. Pevali smo svi u Nemačkoj i imali smo od Jovanovića nekog menadžera papire i tu je odjednom počelo hapšenje, pošto se nije plaćao porez. Goca Božinovska zaustavljena na granici, pa su posle još jednu pevačicu zaustavili na granici, haos opšti! A Laki (Lazar Dugalić prim. aut) i ja tada u vezi, a on živi u Nemačkoj. I kaže Andrija, naš prijatelj, čoveče, jeste vi ludi da sad, ako uhvate Daru, ona će nagrabusiti zbog tog Jovanovića, kaže idite venčajte se i gotovo, ona ima papire i ćao, završeno. I ja kažem ajde - rekla je Novosađanka za Telegraf.rs, pa je dodala:

Foto: printscreen/RTV Pink

Dara Bubamara

 

Mislim, mi smo se zavoleli, živeli smo zajedno, ali ja sam mu rekla: "Slušaj, znači, ovo nije sad znači, brak. Ovo je sad zbog papira, ali da znaš, nemoj se sad utripovati da smo muž i žena". On je odmah sve hteo. Mene svaki muškarac i danas voli i ne žene se drugim ženama... Ipak, on je tad gledao da mi uradimo za mene najbolje. Svakako se volimo i šta, nema to veze nikakve, ali stvarno smo bili mladi i stvarno smo hteli to zbog papira, kao, što ima veze, koliko se ljudi venčava po inostranstvu zbog papira, a mi smo opet bili zajedno. Ja sam mu rekla, da znaš, nije to sad kao brak, da ćemo mi sad decu imati i to sve, nego to je sad ovakva situacija. I to me je skupo koštalo. Laki i ja smo bili sedam godina zajedno i onda kada sam upoznala Milana ja sam išla da se razvedem tamo u Nemačku. On čak nije hteo da da razvod zato što je bio povređen. Ja mu lepo rekla da je zbog papira, a on ne da razvod. Ja svakome kažem iskreno šta mislim. Posle smo uspeli to nekako da sredimo i sve je bilo u redu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading