BRUTALNA KAMPANJA N1: Napadaju Vučića jer se bori protiv rezolucije o lažnom genocidu u Srebrenici!

Autor:

Vesti

13.04.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada su napadi došli zbog toga jer se predsednik Vučić bori protiv rezolucije o lažnom genocidu u Srebrenici!

BRUTALNA KAMPANJA N1: Napadaju Vučića jer se bori protiv rezolucije o lažnom genocidu u Srebrenici!

Foto: TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ

Aleksandar Vučić

Tajkunska N1 nastavlja po starom dobrom receptu da napada predsednika Aleksandra Vučića jer se bori za Srbiju i srpski narod.

Naime, sada su napadi došli zbog toga jer se predsednik Vučić bori protiv rezolucije o lažnom genocidu u Srebrenici! 

Voditeljka N1 je postavila pitanje u emisiji: Izašao je Nacrt rezolucije o genocidu u Srebrenici. Šta je u njemu toliko strašno da bi (Vučić) na ovaj način reagovao?

 

 

Sofija Todorović, podržavateljka opozicije, rekla je: 

- Ako pričamo u sadržaju Nacrta rezolucije i šta tu ima a što može da naudi interesima Srbije, odgovor je - NIŠTA! Taj genocid je presuđen, to je jedan od najdokumentovanijih zločina u istoriji čovečanstva. Sledeće godine se obeležava 30 godina od genocida u Srebrenici. 

PODSETIMO

Državno rukovodstvo predvođeno predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem ulaže napore da spreči prijem takozvane države Kosovo u Savet Evrope, ali i da na sednici Generalne skupštine UN osujeti nameru da se progura rezolucija o Srebrenici i Srbima nalepi etiketa genocidnog naroda, a u isto vreme opozicija s liste Srbija protiv nasilja (SSP) Dragana Đilasa podmeće klipove. Oni putuju po evropskim prestonicama i olajavaju sopstvenu zemlju. 

UDARILI I NA RS

Delegacija u sastavu Borko Stefanović, zamenik predsednika SSP, Radomir Lazović, kopredsednik stranke Zeleno-levi front (ZLF) i Pavle Grbović, lider Pokreta slobodnih građana (PSG), nije prisustvovala skupštinskom kolegijumu na kom je trebalo s predstavnicima vlasti postići dogovor o izbornim uslovima. Umesto toga, otišli su u Berlin, gde su se žalili u Bundestagu na navodnu postizbornu krizu i odbijanje vlasti da primeni preporuke ODIHR o poboljšanju izbornih uslova. 

Stigli su da sastanče i s Mihaelom Rotom, predsednikom odbora nemačkog Bundestaga za spoljne poslove, inače albanskim lobistom i žestokim zagovornikom teze da je u Srebrenici počinjen genocid, koji je govorio i da mu Srbija "sve više liči na autoritarni režim".

- Hvala vam na poseti, dragi prijatelji! Hvala na snažnom zalaganju za demokratiju i vladavinu prava u Srbiji - naveo je Rot Tviteru uz fotografiju na kojoj se svi smeškaju.


Sandra Božić, potpredsednica Skupštine Srbije i član Predsedništva SNS, ocenila je da se ovo berlinsko društvo sastalo da usaglasi strategiju kojom će nastaviti da promoviše takozvanu nezavisnu državu Kosovo, kao i tezu da su Srbi počinili genocid u Srebrenici, pa i sam način za ukidanje Republike Srpske.

Mihael Rot i srpski opozicionari

- Ili kraće, kako da slome kičmu srpskom narodu i zatru našu samostalnost, identitet i integritet! ODIHR preporuke? Napuštanje sastanka u parlamentu i postavljanje besmislenih ultimatuma govori o tome koliko ih je baš briga, kao i da su preporuke samo sredstvo manipulacije za nastavak pokušaja podrivanja stabilnosti i mira u našoj zemlji - rekla je Sandra Božić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (38)

Loading
Nemanja

13.04.2024 08:50

Opozicija zeli da se srpski narod priglasi genocidnim, a Vucic se protiv toga bori, bori se za svoj narod.

Jova

13.04.2024 08:50

Ne razumem da napadaju Vučića jer se bori protiv toga da nas nazivaju genocidnim narodom. Svi koji to rade zapravo mrze Srbiju.

Neca

13.04.2024 08:50

Bitno je da je opozicija za ovu državu , pa svesrdno podržava napade na srpski narod

Ana

13.04.2024 08:51

zato ga narod ne napada...